Screen Glasses: HERE

Det er torsdag aften. Jeg har lige taget mig et dejligt varmt bad, og sidder nu med en rigtig dejlig følelse i form af GOD samvittighed. Jeg er nemlig startet på 'eksamenslæsningen'. Mine eksaminer ligger først i juni måned, men jeg tilstræber altid at starte ca. 2 måneder før mine eksaminer, hvor den sidste måned typisk vil indebære intensiv læsning. Jeg startede jo desværre lidt for sent på sidste semesters eksaminer, så nu vil jeg gøre mig selv den tjeneste, at starte i god tid. Jeg tænker tilmed at skrive ét indlæg om ugen omhandlende min eksamenslæsning,
både for at motivere mig selv, men samtidig for evt. at motivere nogle af jer fantastiske læsere. Tanken er, at jeg sætter mig nogle realistiske mål for den kommende uges læsning - på en eller anden kreativ måde. Måske endda med noget hjælp fra jer. Når ugen så er gået, så opsummerer jegher på bloggen. Hvordan gik det? Måtte jeg skære ned på nogle andre 'sjove' ting, for at nå mit mål? Eller nåede jeg det hele? Hvad gjorde jeg for at nå mine mål? - Det kunne være eksempler på 'problemstillinger, som ville være relevante at besvare i et indlæg. Derudover tænker jeg, at dette indlæg samtidig skal være et 'forum' for alle mine læsere som er studerende/kommende studerende, hvor man kan dele sine egne gode/dårlige studie-erfaringer, og samtidig hjælpe og motivere hinanden. Mens andre deler deres 'kom i form' indlæg - Så deler jeg mine 'Bliv klar til eksamen' indlæg, i samarbejde med jer! Jeg synes virkelig, at det lyder som en god idé, men det kræver først og fremmest, at I er aktive i kommentarfeltet, for at jeg ikke skal 'gå død' i ideen.

Mine mål for næste uge:
I dag formåede jeg at læse 2 artikler, som er pensum til eksamen. Jeg tog korte noter, mens jeg læste artiklerne, og i morgen skal jeg mødes med Rez, for at gennemgå artiklerne. Mit mål for næste uge er at læse 4 artikler, og at have gennemgået alle fire artikler med en anden. Det sætter sig nemlig bedst fast, hvis man gennemgår læsestoffet med en læsemakker efterfølgende. Nu må vi se, om dette mål er 'for svært' at opnå, eller om jeg skal 'øge pensum' næste uge igen. Spændende, spændende!! Det hele bliver besvaret i næste 'Bliv klar til eksamen'-indlæg.

Inden I forlader bloggen, så vil jeg lige høre jer; Er I gået igang med jeres eksamenslæsning? Har I en god studieteknik, som I kunne tænke jer at dele under kommentarfeltet, så andre kan læse med? Måske endda nogle skræmmehistorier, som kan motivere andre læsere til at begynde læsningen NU!?? :D Lad os prøve at få det her til at virke. Det kunne være lidt sjovt, hvis vi rent faktisk inspirerede og motiverede hinanden. Jeg glæder mig til at høre fra jer, og meld meget gerne tilbage, om I synes godt om denne idé, eller om den er totalt langt ude. Haha. Vi blogges <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

1: HERE & HERE // 2: HERE // 3: HERE // 4: HERE & HERE

Hej piger. Jeg er tilbage med 'OOTW' indlægget. Denne gang har jeg forelsket mig i disse fire styles, som bare ville udgøre et MEGA stilet outfit. Jeg kunne SÅ godt se mig selv være iført dette!! Tasken er så smuk, og jeg overvejer virkelig, at bestille den hjem. Den fås også i en brun/beige farve, som jeg også har linket til. Skoene minder om dem, jeg har på i et af mine seneste indlæg. Jeg elsker den åbne hæl, og selvom de minder meget om mine, så ville de stadig tilføre min garderobe nye vibes, haha.. (Når man skal finde undskyldninger for at bestille, noget man egentlig ikke mangler).

Likes

Comments

For lige at danne et overblik over, hvad der er foregået i mine tanker, min hverdag og ikke mindst spændende ting og sager, så opsummerer jeg lige på en lidt anderledes måde. Jeg håber I kan lide det:

OPTUR Jeg var ude og spise lækker mad i Lørdags. Jeg fik en fantastisk bøf på BeSteak, som ligger på Illums rooftop. Mmmh. Ville ønske jeg kunne spole tiden tilbage til dette måltid.

NEDTUR På en skala fra 1-100 magter jeg skolen sådan ca. 1 procent lige nu. Men den ene procent holdes udelukkende oppe af samvittigheden. Jeg ved dog, at det bare er en fase, men jeg vil meget gerne ud af denne fase inden eksamenslæsningen begynder (dvs. start april).

OPTUR Et af mine seneste billeder på instagram ramte en vild algoritme og nåede ud til 80.000 mennesker. Det resulterede i over tusinde nye følgere på IG. Det lyder så fucking overfladisk, i know.. Haha. Men det betyder virkelig meget for mig, at nogen bliver inspireret af mig, og har lyst til at følge med. <3

NEDTUR Jeg er desværre begyndt at se interessante serier, hvilket i sig selv er en optur, men som gør mig ekstremt doven. I stedet for at rydde op, bruge tid på skole eller bloggen for den sags skyld, så lægger jeg mig bare i sengen og ser serier. Overspringshandlinger er nedtur i den lange ende!

OPTUR Jeg bestilte en kjole for en uge siden, og har nu modtager den. Den er så vanvittig flot. Selv mine veninder har allerede skrevet sig på liste til at låne den. Haha. Jeg glæder mig meget til at have den på - forhåbentlig meget snart - i forbindelse med et passende event. I kan tjekke kjolen ud HER , hvis I er nysgerrige.

NEDTUR Min favorit rødvin fra lidl, som bare ostede 32kr. er udgået!!! WTF?? Jeg blev så skuffet, da den ikke stod på hylderne. Jeg måtte prøve en ny vin, og heldigvis smagte den også godt, men jeg vil have den gamle vin tilbage. Tror lige jeg skal have en snak med Lidl's hovedkontor eller sende dem en klage, haha.

OPTUR Jeg var til TORY LANEZ koncert i Mandags, og det var en vanvittig koncert. For det første synger han helt fantastisk. Han sang både de bløde og 'hårde' sange. Jeg var nemlig lidt bange for, at han kun ville spille det 'hårde musik', som jeg ikke rigtig har hørt. Heldigvis for mig, havde han flere bløde sange med, og jeg havde en fest. For det andet er han jo for vild. Han crowd surfede og klatrede rundt i salen, men han sang med fans omkring sig. Jeg var vild med det!


Likes

Comments

Bluse: Gina Tricot // Jacket: Meotine // Jeans: HERE

Godmorgen kære læsere. Jeg møder sent i dag, så jeg sidder med en te i hånden og nyder den gode tid, jeg har lige nu(intet bedre end langsomme morgen'er). Der har virkelig været kæmpe efterspørgsel på ovenstående bluse inde på min instagram @iliridakrasniqi, og det forstår jeg virkelig også. Den er så SMUK. Og endnu smukkere i virkeligheden. Jeg har fundet blusen inde på Gina Tricot's hjemmeside. Men jeg købte den for mindre end en uge siden inde i butikken, så I kan helt sikkert også finde den der. // I aften skal jeg til TORY LANEZ koncert!! Og shiiit jeg glæder mig helt vanvittigt meget. Han er min absolut favorit musiker lige nu. Hvis I synes musikken har været god på det seneste inde på min snap, så er det altså stort set kun Tory Lanez, jeg har spillet for jer. Husk at følg' med inde på insta/snapstory i aften. Jeg kommer helt sikkert til at lægge en masse op fra koncerten <3

Likes

Comments

Det er efterhånden længe siden, at jeg skød disse SMUKKE billeder af lækreste @Blogbysandra. Nu har jeg endelig taget mig sammen til at redigere billederne, som vi tog i Miami, og Sandra har besvaret 10 spørgsmål. Jeg vil først og fremmest lige koble et par ord til denne inspirerende kvinde. Sandra er ikke bare en hvilken som helst 'bloggerkollega'. Hun er samtidig blevet en af mine tætteste veninder. Sandra driver bloggen @Blogbysandra , hvor hun virkelig formår at fange læseren gennem hendes meget ydmyg tilgang til livet og ikke mindst hendes girly-girly-stil. Det kan være svært at finde en kvinde i denne branche, der har så meget succes, men som samtidig har begge ben på jorden og er ydmyg. Jeg har heldigvis været heldig at finde Sandra:

Hvad er det bedste ved at være fuldtidsblogger? Det bedste ved at være fuldtidsblogger, er at jeg får lov til at lave noget jeg elsker hver dag, og kan fokusere 100% på det. // Hvordan kan du leve af at være blogger? Det kan jeg igennem sponsorater, reklamer etc. Når man har en forholdsvis stor følgerskare er der mange, der er interesserede i at nå ud til dem. Men for at det holder i længden, er man virkelig nødt til at være tro mod sig selv, og ikke sælge ud. // Hvordan fik du muligheden for at designe din egen undertøjskollektion? Den fik jeg igennem Wunderwear. Jeg havde en kampagne med dem i julen 2015, som de var rigtig glade for. Da jeg så fik min nye agent, charmede hun dem med idéen om en undertøjskollektion, da hun ved det altid har været en drøm for mig. // Hvis du kunne vælge en rejse fra i morgen, hvad ville destinationen så være, og hvem skulle med? Frederik sidder ved siden af mig og plager om at vi skal tage til New York, og det er jeg sådan set ret enig i. Jeg er dog altid klar på at rejse, han er lidt mere bundet af studie og job. // Nævn to sange du ville sætte på højttalerne (på højeste intensitet), hvis du lige var blevet ‘dumpet' af en fyr: Uh, damn. Jeg har en hel playlist til når jeg er pissed! Men der er mange gode numre på Lemonade af Beyonce, især Don’t Hurt Yourself & Sorry. // Hvis du kunne spole tiden tilbage og lave om på en handling, hvad ville det så være? Det ved jeg faktisk ikke. Jeg tror at man kan lære fra alt, også de nederen situationer og hvis det ikke var for dem, var jeg nok ikke den samme person, jeg er nu. // Hvad er dit absolut bedste beauty tip? (Et produkt du ikke kan leve uden?) Jeg er blevet besat af serum. Jeg har nogle forskellige gode fra Jurlique og Vichy, men synes virkelig det gør noget for min hud. I starten synes jeg det var lidt fjollet med sådan et ekstra produkt inden cremen, men nu er jeg totalt med på den. // Dit næste designer-køb? It’s a secret. Men jeg køber den i Paris næste uge ;) // Dit næste budget-køb? En støvsuger lol. Vores er gået i stykker. Og det er ikke engang særlig budget, de er sgu dyre! // Hvilke tre instagram-profiler, bliver du mest inspireret af lige nu @lydiaemillen og hendes preppy, flotte stil. @parisinfourmonths fordi jeg skal til Paaris, og elsker alle hendes cute Paris billeder (og skal stalke de steder hun tager dem!) @amrezy fordi hun er så over the top, jeg ikke kan lide være med at kigge med!

Likes

Comments

Bluse: Gina Tricot

Godmorgen søde læsere. I torsdags var jeg ude og spise på 'Cantina' med Sandra og Simone. Det var virkelig lækkert, og omgivelserne var totalt instavenlige. Hehe. Meget vigtigt ;-) Jeg var iført min nye bluse, som jeg købte dagen inden i Gina Tricot. Den er virkelig feminin og med masser af glimmer!! Jeg er virkelig blevet fan af bluser der glimter, som I nok har lagt mærke til. // I dag har jeg besøg fra Aalborg. Solen kommer frem kl. 13.00, så vi skal ud til Ismejeriet her på Amager, som laver vanvittigt god hjemmelavet is. I aften skal vi spise på Besteak på Illums rooftop. Mmmh. Det bliver en dag med massere af god mad. Jeg skal sørge for at få jer til at savle på snappen: @iliridak. Vi blogges <3

Likes

Comments

Jacket: Meotine (coming soon) // Jeans: H&M // Bag: Zara

Godmorgen piger. Jeg fik skudt billeder med min nye meotine jakke i går. Er den ikke bare for feeed??
Den kommer snart op på deres hjemmeside. Jeg skal sørge for at holde jer opdateret <3 // I dag har jeg obligatoriske timer til kl. 13:30. Herefter skal jeg mødes til sen frokost med Sandra og Simone. Vi bloggers ❤

Likes

Comments

1: HERE // 2: HERE // 4: HERE // 3: HERE

Godmorgen piger. Jeg tænker fremover at vise mine 'saved items' frem her på bloggen. Lige nu er det de 4 ovenstående items som tiltrækker mest opmærksomhed.  Jeg ved godt, at der stadig er koldt udenfor, og at det måske ikke er det mest oplagte tidspunkt at bestille ovenstående kjole hjem, men SE LIGE hvor flot den er! Og så koster den nærmest ingenting... Den er jo meget god at have, når det så endelig bliver sommer ;-D Skal/skal ikke??

Likes

Comments

Jeg har virkelig været på jagt efter en lys ruskindsjakke, som jeg også har nævnt her på bloggen flere gange. Og nu har jeg fundet den. Det er denne lækre sag fra Meotine (hjerte-øjne-emoji). Jeg tager den i brug lige så snart vejret tillader det. Jeg har faktisk en blogger-date med Sandra i morgen, så jeg regner med, at jeg skal skyde billeder af jakken, så I også kan se hvor fin den er in action. Den kommer i butikken fra næste uge, og mener også, at den bliver solgt online. Jeg skal i hvert fald holde jer opdateret <3 - Nu vil jeg tage noget varmt tøj på og cykle over til min moster. Hun har nemlig inviteret til middag - eller jeg inviterede vidst mig selv, haha. Vi blogges :-*

Likes

Comments

Geeky Glasses: HERE

Jeg sad lige og scrollede ned gennem missguideds 'new in', hvor jeg selvfølgelig standsede ved disse briller. Hvis du endnu ikke har fået skaffet dig et par af de populære bloggerbriller, så skal du helt klart bestille disse hjem fra Missguided. De er billige, og så er de helt, som de skal være. Skynd jer inden de bliver udsolgt!!

Likes

Comments