​Hej kære læsere. Det er allerede blevet tid til ugens eksamensstatus. I denne uge, har vi haft valgfag, og vi har derfor haft færre timer på skolen. Jeg har haft en gruppe opgave og en selvstændig aflevering som skulle laves, og derfor vidste jeg, at selve eksamenslæsningen ville gå i stå. Den selvstændige aflevering skal egentlig først afleveres d. 7 maj, men jeg har fået taget mig sammen og lav den færdig igår. Det samme gælder gruppeopgaven, som vi også har fået afleveret. Aah hvor er det en skøn følelse. Jeg har endda haft tid til at læse en eksamensrelevant artikel i dag, så det er virkelig med en god samvittighed, at jeg afslutter denne uge. Jeg var lidt usikker på, om jeg kunne nå det hele inden Rom, og at blive færdig 4 dage før, jeg rejser mod Rom er mere end bare tilfredsstillende. // Jeg beklager stilheden de sidste par dage, men jeg lover jer, at der kommer en masse indhold op til Rom, og Sverige, hvor jeg er inviteret til et event - mere om det efter Rom <3 Nu skal jeg mødes med Q, skyde nogle billeder og spise god mad. Vi blogges!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Shirt: Zara // Pants: Zara // Boots: Diesel // Jewellery: Maanesten

Hey chickas. Jeg har været en tur forbi Bispebjerg Kirkegård med Rez for at skyde ovenstående billeder. Jeg er udemærket klar over, at Kirsebærtræerne skulle have været besøgt noget før, men til gengæld var der ingen mennesker, da vi skød billederne, hehe. Jeg sidder lige nu på den sædvanlige café 'Djungle Juice. I aften (torsdag), skal jeg til et event med Lancôme inde på Arch. Jeg glæder mig faktisk virkelig meget til at gøre mig klar, haha. Kender I det? Elsker at tage make up på og bruge ekstra tid på det, når man skal til et lækkert event. I morgen(fredag) skal jeg også bruge lang tid på at gøre mig klar, for jeg skal nemlig til 'Scandefa fest' på tandlægestudiet, og det plejer altid at være en kæmpe fest. Jeg ved dog stadig ikke, hvad jeg skal have på... Husk at følg med på snapchat @iliridak :)

Likes

Comments

​Skirt: HERE // Top: HERE

Godaften piger. Siden der har været stor efterspøgsmål på dette sæt, efter jeg lagde det op på både snap- og instastory, så kommer der lige et spontant indlæg, så I kan trykke jer direkte ind til tøjet. Jeg er FULDSTÆNDIG forelsket i det her sæt, og jeg glæder mig så meget til at rende rundt i Cuba og føle mig totalt på hjemmebane, haha. Jeg overvejer lidt, om sættet skal med til Rom, meeen jeg har så meget andet, jeg også gerne vil vise jer. Nu må vi se. Her er i hvert fald ÅRETS sæt - ifølge mig. 

Likes

Comments

Earrings: Maanesten // Ring: Maanesten

Hej piger. I dag skal jeg snakke lidt om mine bryn, mine smykker, og hvordan jeg holder mig brun. // Jeg har nævnt Kenny Anker Brow et par gange på min instagram, og jeg kommer helt sikkert til at nævne ham igen, for han er simpelthen den dygtigste inden for hans branche. Jeg har nu været hos ham to gange, og hver gang mine bryn er blevet fikset, får jeg en masse komplimenter fra randomme mennesker omkring mine bryn. Jeg plejer altså aldrig at få komplimenter om mine bryn, selvom jeg altid har haft tykke bryn. Jeg tror det har noget at gøre med, at de aldrig rigtig har været symmetriske, haha. Kenny er seriøst den eneste der formår at skabe en symmetri vha. voks og farvning. Jeg vil lige forsøge at tage et symmetrisk billede af mit ansigt, næste gang, jeg lige har fået fikset mine bryn. // Mine nye smykker fra Maanesten har virkelig reddet mine seneste - ellers helt simple -outfits på uni. Jeg er ISÆR helt forelsket i disse bølgende øreringe, som jeg også har fået en del efterspørgsel på. Jeg har linket til dem under billedet <3 // Mht. min tan, så får jeg en gang i mellem en spraytan hos SigneH (tanningdanmark). Jeg er meget imod solarium, da jeg helst ikke vil ældes som 30årig :D Jeg får altid en spraytan, hvis jeg skal have skudt en masse billeder til bloggen, eller inden jeg skal ud og rejse. På den måde, er jeg også brun fra dag 1 ;-) - Jeg regner stærkt med, at jeg også skal have en spraytan onsdag, inden jeg rejser til ROM. Husk at i skal undgå at gå i bad 6 timer efter, i har fået en spraytan. Jeg plejer at holde det i 24 timer, for så holder farven MEGET bedre.

Likes

Comments

Ring: Pandora

Hej kære læsere. Som overskriften måske godt kunne hentyde, så er det altså (desværre) ikke fordi, at 'prinsen på den hvide hest' har friet til mig (You wish Lida, haha). Jeg har dog fået en ny ring til min smykkesamling, og det er den fineste rosé farvede 'Sparkling Bow ' ring fra Pandora. Den er så enkel og så feminin, og så koster den bare 499kr. Den forhandles i Pandoras butikker eller på nettet lige HER. Den fås desuden i 14kt. guld og sølv. Jeg tænkte med det samme, at style ringen med min flotte, klassiske glimmer bluse for at skabe et meget feminint look. Og heeey... Et glas rosévin var simpelthen den perfekte 'rekvisit' til dette shoot. Så hvis I er på udkig efter en fin, ny ring, som ovenikøbet matcher godt til rosévinen, så må det her være mit bedste bud. <3

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Pandora

Likes

Comments

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE // 4: HERE

Hey piger. Jeg er lige kommet hjem fra uni efter en lang dag. Jeg startede ud fra kl. 09.00 med valgfag om flygtingebørn i tandplejen frem til kl. 14.00. Herefter havde min ven og jeg booket en tid til studievejledning, og jeg er heldigvis blevet klogere på nogle ting ift. forlængelse af mit studie (Læs med HER, hvis du ikke aner, hvad jeg snakker om). Efter dette møde blev jeg på skolen for at lave en gruppeopgave, som jeg regner med at gøre færdig senest i morgen. Aaaah det er så lettende, at få styr på flere ting på en dag. - Lige om lidt skal jeg undervise zumba - Min dag stopper seriøst aldrig, haha, men jeg elsker at undervise, når jeg først er i dukket op(det er sværere at tage sig sammen til at tage i fitness), og følelsen efterfølgende er så F* nice!! // Anywayy.. Ovenstående kjoler er mit bud på en sommerfavorit, og jeg har selv lige bestilt den første hjem, som jeg regner med at tage med til Rom ;D

Likes

Comments

Hey chickas. Jeg er lige blevet færdig med dagens læsning. Efter zumba satte jeg mig ned på min ynglings café på Amagerbrogade (Djungle Juice) for at læse på 'dagens lektie'. I sidste uges indlæg udfordrede jeg mig selv til at læse mindst en time om dagen, og nu skal i høre, hvordan det er gået.

Mandag: Hellidag og derfor masser af tid til læsningen. Jeg mødtes med Rez på en café på nørrebro for at gennemgå de 4 artikler, som vi hver især havde læst. Det tog os omkring 4 timer inkl. pauser. Det var virkelig med god samvittighed, jeg gik i seng denne aften. // Tirsdag: Jeg brugte omkring en time efter skole på at læse en af de korte artikler. // Onsdag: Rez og jeg havde egentlig aftalt at gennemgå dén artikel, som vi hver især skulle læse tirsdag aften. Vi blev dog ret hurtigt enige om at tage ind og shoppe i stedet, haha. Så det gjorde vi, og jeg fik ikke læst noget denne dag, da jeg skulle undervise zumba kl. 19.00 og efterfølgende var fuldstændig smadret. // Torsdag: Læste jeg endnu en artikel om aftenen efter at have været rundt til forskellige PR-event. Jeg var virkelig træt, men bloggens udfordring motiverede mig til at bruge en time på at læse. Jeg kunne jo ikke ende op med hverken at have læst onsdag og torsdag i mit opfølgende indlæg?? Haha.. // Fredag: Ingen læsning. Det var fuldstændig umuligt for mig at læse denne dag. Jeg havde klinik fra 08.00-13:30, og man er virkelig fysisk træt efter sådan en dag på klinikken. Desuden var det fredag, så jeg tog hjem og sov, og så inviterede Rez på burittos, hvilket jeg selvfølgelig ikke kunne takke nej til. // Lørdag: Da Rez bor i den anden ende af KBH, giver det kun mening at sove sammen, haha. Jeg havde taget mine noter med, så vi kunne gennemgå de artikler vi havde læst i løbet af ugen. Vi startede dog morgenen med en lille skydning ved Bispebjerg kirkegård. Billederne kommer op på bloggen snarest, og herefter formåede vi at gennemgå en artikel, inden Rez tog på arbejde. // Søndag: I dag har jeg sat mig ned på Djungle Juice på amagerbrogade for at læse. Jeg har fået læst en ret lang artikel og sidder nu med god samvittighed, mens jeg skriver dette indlæg. Selvom jeg ikke formåede at læse 2 dage i løbet af ugen, så har jeg alligevel formået at læse mere, end hvis jeg ikke havde udfordret mig selv.

Nu har jeg jo bestilt rejse til Rom om små to uger, og jeg skal være afsted i en lille uge. Jeg er selvfølgelig meget indforstået med det faktum, at jeg nok ikke kommer til at læse(haha). Derfor er jeg virkelig nødt til at få læst en masse i næste uge. Jeg har desuden en gruppeopgave og en aflevering som skal afleveret i starten af maj. Vi plejer egentlig aldrig at have afleveringer på tandlægestudiet, men indimellem kommer der nogle. Heldigvis har jeg valgfag hele næste uge, så derfor har jeg næsten ingen timer. wuuuhuu!! Så skal der læææses og slappes af. // Jeg vil forresten lige høre, om I stadig finder disse indlæg interessante, for ellers vil jeg så småt begynde at finde på noget andet sjovt indhold om søndagen. Let me know!!


Likes

Comments

Jacket: A star is born // Pants: Zara
Shirt: Resumé // Boots: Diesel

Godmorgen piger. Jeg ligger i min seng med mavekramper... Virkelig ikke rart, specielt ikke når det har stået på i 3 dage. Jeg må danse kramperne væk til zumba her om en time. // Ovenstående billeder er taget i sidste uge. Hvis I lægger mærke til det, har jeg 2 forskellige par øreringe på. Lyset var lidt for hårdt, første gang vi skød billederne, så sødeste Rez tog med mig tilbage til mit favorite spot efter skole, hvor lyset var meget blødere. Jeg nåede i mellemtiden at købe et par nye øreringe fra Gina Tricot. I kan finde link til de smukke smykker fra Maanesten i mit tidligere indlæg lige HER . // Nu vil jeg slappe af inden zumba. Jeg vender tilbage i aften med updates omkring eksamenslæsningen. Vi blogges.

Likes

Comments

Jeg elsker de her indlæg, for jeg skriver dem altid med stor spænding og glæde i øjnene. Jeg er så forfærdelig træt af det danske vejr, så jeg kan slet ikke vente til at komme ned i varmen om små 2 uger. Hvis I ikke allerede har bemærket, hvor turen går til ud fra billederne, så kan jeg da afsløre, at jeg skal til Rom. Jeg har aldrig vøret i Rom, så det bliver så spændende. Der er jo så meget hirstorie og så mange flotte og bloggervenlig(meget vigtigt, haha) arkitektur i Rom. Jeg kan slet ikke vente med at opleve byen og tage smukke billeder af den. Hvis nogle af jer har været i Rom, og kan anbefale gode restauranter eller andet, som vi bare skal se, så smid endelig en kommentar under dette indlæg <3

Likes

Comments

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE 4: HERE // 5: HERE

​Hej piger. Jeg har fundet 5 fede boots frem som er perfekte til sommer med en rå kjole og bare ben. Jeg er specielt helt vild med nummer 4!! Over ever stærkt at bestille dem hjem. Hvad synes i?

Likes

Comments