Det er virkelig nogle udmattende dage, jeg imødekommer for tiden. Den sidste uge på klinikken, inden jeg går på læseferie, føles uendelig lang. Jeg er så tæt på målstregen, men det er som om, at jeg sidder fast i vandkanten og bliver trukket tilbage af strømmen. De sidste kursusattester skal gives, og jeg skal da ærligt indrømme, at jeg er en smule nervøs for et enkelt fag, hvor jeg egentlig har gjort det godt både praktisk og teoretisk, men skabt en uønsket, ubehagelig situation, i et forsøg på at holde min blog adskilt fra studiet. Beroligende, men samtidig sørgeligt, nok, er jeg ikke den eneste, der mærker det ekstra pres der hænger over skulderen. Den ene kæmper med lærens godkendelse, den anden føler sig urimeligt evalueret og den tredje prøver at komme igennem den sidste uge på klinikken - hver enkelt elev har sit at se til - plus 2 kommende eksaminer hængende over hovedet. Sommetider hjælper det at indse, at man ikke er alene i de lidt mere krævende perioder. Jeg har haft et rigtig godt semester. Jeg har ikke følt mig stresset. Det hænger nok også sammen med, at jeg har givet mig selv lov til at tage fri - rejse ifm. bloggen, selvom jeg har været bange for lærernes reaktion. Jeg tager mit studie seriøst, men jeg tager i den grad også livsglæde og personlige behov seriøst, og dét opnår jeg ved at give mig selv et afbræk fra studiet, så jeg kan komme tilbage med ny frisk energi. OG DET VIRKER! 5 år på tandlægestudiet skal ikke huskes som en begrænsende periode, hvor der ikke er plads til andet end S-T-U-D-I-E-T. Ikke ifølge mig. Jeg har fuldført de behandlinger der forventes fuldført på 8. semester uden at overskride 'max fravær'. Vigtigst af alt; Jeg har sat mit flueben. Jeg føler, at jeg har fundet min personlige studieteknik - dén der opfylder mine behov og studiets krav. Dér hvor jeg har mødt modstand er i mit forsøg på at holde bloggen distanceret fra lærerne, i frygt for at blive dømt for at være useriøs. Jeg er blevet tvunget ud i en situation, som jeg egentlig havde prøvet at undgå. I nogle situationer, har jeg foretrukket uærlighed frem for ærlighed for at beskytte mig selv, men lært at ærlighed er bedst, selvom det indebærer ærlighed omkring noget, man helst vil holde adskilt fra studiet. Jeg har på baggrund af dette og andre overvejelser truffet en beslutning som gør det lettere for mig at balancerer mellem studiet og bloggen, hvilken jeg glæder mig til at dele med jer. Der er 3 dage tilbage, og selvom den sidste tid virker uoverskuelig, så kigger jeg tilbage på et semester som har gjort mig stærkere - både fagligt og mentalt.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Godaften piger. Jeg koger fuldstændig her i lejligheden, så det bliver en meget hurtig update, inden P og jeg tager på sushi-jagt. Jeg ville blot vise jer ovenstående billeder fra en lækker middag på Illums Rooftop på Rossopomodoro igår. Rosso er en fantastisk idé, specielt på en sommeraften ude på deres rooftop terrasse. Mmmmh.. I'm out! Vi blogges.

Likes

Comments

Pants: Missguided // Heels: HERE // Jacket: Zara

Godmorgen piger. Idag  skinner solen endnu engang, og vejrudsigten lover 23 grader. Jeg blev lidt forbrændt på ryggen igår, så i dag husker jeg solcremen. Som overskriften siger, så er planen, at jeg lægger mig ned på bryggen med P, Q, K og Rez :D Det bliver årets første tur på bryggen, og det plejer at være det absolut bedste ved den københavnske sommer. Jeg glæder mig desuden til årets første dukkert. Nu vil jeg drikke min morgenkaffe, så jeg lige kan åbne øjnene helt. // Husk også at I stadig kan få 20% rabat på nelly frem til d. 29. maj. Tjek forrige indlæg for mere info. Vi blogges <3

Likes

Comments

Off shoulder top: HERE // Blazer: HERE // Shorts: HERE

Matching Set: HERE // Bikini: HERE & HERE // Dress: HERE

Top: HERE // Dress: HERE // Satin dress: HERE

Jeans: HERE // Shirt: HERE // Bikini: HERE & HERE

Godmorgen piger. I dag har jeg en lækker kode til jer, som giver 20% rabat på stort set alt inde på nelly.com. (Tjek kampagnen ud lige HER) Jeg har derfor fundet nogle af mine favoritter frem her på bloggen. // Hvis I desuden mangler inspiration til bikinier, så lavede jeg et indlæg med 'gode numsebikinier' som I kan tjekke ud HER .

Kode til 20% rabat: SUMMER20

I dag fortsætter jeg med eksamenslæsningen. Jeg regner dog med at lægge mig ud i det gode vejr om en times tid og terpe nogle af de noter, jeg har skrevet. Det giver sådan en dejlig ro i kroppen, når man kigger sine noter igennem, for så bliver man mindet om, at man faktisk godt kan pensum. Ligenu har jeg så mange noter, at det virker så rodet i mit hovede. Det er tid til at opfriske de ''guldkorn'', jeg har fået skrevet ned. Vi blogges <3

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Nelly.com


Likes

Comments

Dress: HERE // Heels: HERE (Lookalike)

Godmorgen piger. Igår var jeg til Elle Style Award. Jeg var iført min nye fine kjole på fra Nelly, som jeg også har i grøn. Desværre er der kun få størrelser tilbage, men nogle gange dukker størrelserne op igen, hvis man holder øje via linket. Det var et rigtig hyggeligt og sjovt show. Jeg havde Rez med mig og vi så netop kun lige showet, da vi begge af en eller anden grund var unormalt trætte igår. Det er hårdt at være tandlægestuderende, hehe. // I dag møder jeg heldigvis sent. Jeg har blot et 'klinikbælte', og så sætter Rez og jeg os sammen for at læse til eksamen. Vi blogges. <3

Indeholder sponsoreret indhold fra Nelly

Likes

Comments

Blazer: HERE // Pants: HERE // Boots: HERE

Godaften piger. Jeg har fundet et gammelt outfit frem, som jeg stadig er ret vild med. Desværre fås de originale styles ikke længere, med jeg har fundet nogle alternative styles som ligner utroligt meget. :) // Lige nu sidder jeg stadig helt svedig efter zumba. Det var en rigtig hård time i dag, da temperaturen i lokalet blev højere end normalt. Sådan er det altid på varme dage. Jeg har desuden en ny dans med 'Beyonce - 7/11', og jeg er så vild med den! Glæder mig allerede til zumba igen på onsdag. Det er som om, at jeg bliver ekstra motiveret, når jeg har en ny dans med, og specielt når det er en god dans. Nu vil jeg smutte i bad. Vi blogges <3

Likes

Comments

I dag skal det handle om min zumbaundervisning. Til de af jer som er nye her på bloggen, så er jeg zumbainstruktør og underviser 3 gange om ugen på Englandsvej på Amager i Fitness World. Mine timer er et mix af Dancehall, Raggaeton, Afrodance, salsa, Merenque og Cumbia, hvoraf de førstnævnte fylder mest. Timerne er præget af cardio og i særdeleshed af styrke. Jeg har tit medlemmere som kommer op og siger, at de sætter stor pris på, ‘at man virkelig føler, at man har været til træning’, fordi jeg netop inkorporerer styrkeøvelser i min undervisning. Vi laver bl.a. planken, hvor der bliver talt ned i kor - inspireret af Thai Bo, nogle gange holder vi den i 30sekunder, andre gange i et minut, herudover har jeg rigtig mange squats med i løbet af en time. Jeg har f.eks. en hel sang ‘Busta Rhymes - I know what you want’, hvor vi udelukkende laver squats og erotiske hoftebevægelser, mens ‘we are getting down low’. Temperaturen rammer max og der bliver svedt, råbt og kæmpet selvom både arme og ben syre til.

Det skal være sjovt at træne

Min tilgang til træning har altid været som følger; Jeg træner kun, hvis jeg synes, det er sjovt at træne. Sådan har jeg det netop med zumba. Jeg elsker at danse, og specielt, hvis jeg kan danse til god latinamerikansk eller afro-inspireret musik.

Har du tabt dig??

Der er flere og flere folk, jeg ikke har set over en længere periode, som har spurgt, om jeg ikke har tabt mig. Først og fremmest vil jeg lige understrege, at jeg ikke har haft intentioner om at tabe mig, da jeg altid har været slank. Men efterhånden som flere og flere er begyndt at sige det, så er der jo nok noget om det. Jeg spiser ikke sundere end gennemsnittet. Jeg spiser faktisk lige præcis, hvad jeg vil, og ofte ‘craver' jeg mere den usunde kost frem for den sunde. Jeg tror helt bestemt at zumba er skyld i, at jeg måske har tabt mig 1-3 kilo det seneste års tid, hvilket er normalt, når vi måske forbrænder 600 kalorier (og endnu mere på varme dage) på en zumbatime. Som instruktør SKAL jeg være disciplineret og møde op de 3 gange om ugen, jeg underviser. Jeg kan ikke skippe en træning, fordi jeg er ‘træt’, fordi jeg har en aftale med min veninde, eller fordi jeg er lidt snottet. Jeg er tvunget til at møde op, og det er jeg virkelig taknemmelig for. For når jeg står dér i holdsalen - klar til at skrue op for de eksotiske rytmer, så tænker jeg på intet tidspunkt, at jeg hellere vil ligge hjemme i min seng og slappe af. Nej.. så smiler jeg og fyrer den af med de, op til 80 medlemmere, der kommer og danser med mig.

Tabte sig 7 kilo alene på zumba.

Jeg mødte en af mine fantastiske zumbadansere i bussen på vej til uni. Hun fortalte mig, at hun havde tabt sig 27 kilo over 2 år på at komme til mine zumbatimer, samt at at gå til stram op i fitnessworld. En anden fortalte mig, at hun alene bare af at komme til mine timer havde tabt sig 7 kilo det seneste halve år. Samtidig fortalte hun, at hun var lige ved at springe fra i starten, fordi hendes veninde droppede timerne, men at hun var meget taknemmelig for at have fortsat. Det er virkelig motiverende for mig at høre det her fra mine dansere. Jeg bliver så glad og MOTIVERET.

Husk at første time altid er lidt svær, fordi man ikke kan dansene. Mine danse er generelt ikke svære. Jeg laver mange gentagelser og sørger for, at selv de nye går svedende fra mine timer. MEN jeg plejer altid at sige, at man er nødt til at komme til mine timer 3-4 gange, før man bakker ud igen. Det er nemlig dér, man virkelig begynder at kunne dansene, og når man først kan dansene, så bliver det rigtig sjovt og RIGTIG hårdt!

Likes

Comments

Bikinitop: HERE // Bottom: HERE

Bikinitop: HERE // Bottom: HERE

Bikinitop: HERE // Bottom: HERE

Bikinitop: HERE // Bottom: HERE

Hej piger. Var I ude og nyde det gode vejr igår? Jeg lå i Kongens Have med nogle venner fra studiet. Jeg havde det faktisk alt for varmt i perioder, og ønskede, at jeg i stedet lå på bryggen, som vi altid plejer, så jeg kunne hoppe i det kølige vand. Jeg regner med at lægge mig på bryggen i morgen, hvor vejret igen ser ud til at blive rigtig godt. Heldigvis har jeg modtaget min nye bikini fra Nelly, som jeg selvfølgelig skal have på i morgen. Det er den første I ser i sort. Den fås desuden I forskellige farver og mønstre, som I kan tjekke ud, når I klikker jeg ind via ovenstående links og dernæst klikker 'vælg farve'. Det samme gælder for den pink-mønstrede bikini som virkelig fås i forskellige prints. Nelly har virkelig et lækkert udvalg af bikinier for tiden til budget-venlige priser, og så er der altså taget højde for numsen. De er virkelig pæne bagtil. Jeg har haft problemer med bikinitrusser som hænger som en ble. Haha.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Nelly

Likes

Comments

​Jacket: Zara // Skirt: Munthe
​Top: Asos // Bag: Gucci

Godaften piger. I dag har jeg gået rundt i solrige København iført ovenstående outfit. 
Jeg startede dagen med gode kliniktimer på skolen og blev efterfølgende lokket med I
Kongens Have af selveste Rez. Vi sad I solen og nød en is og absorberede solens stråler.
Jeg er til og med blevet rød i ansigtet, fordi jeg er så vanvittigt følsom overfor solen.
Da jeg havde fået tilstrækkeligt nok sol, mødtes jeg med @Blogbysandra for at skyde 
ovenstående billeder og herefter tog jeg videre til NYX cosmetics event, hvor jeg fik
en lækker goodiebag med hjem. Det er faktisk første gang, jeg prøver NYX produkter.
Det er lidt vildt af en blogger at være, haha. Jeg glæder mig til at vise jer det frem.
Stay tuned på instastory! - Nu vil jeg sætte mig ned og læse til eksamen. Vi blogges.

Likes

Comments

Køb dine beautyblendere HER

Godmorgen piger. Jeg sidder lige nu i flyet på vej hjem. Klokken er 7:26, så jeg har været oppe siden 05:00. Jeg valgte et tidligt fly hjem, da jeg skal have timer på uni kl. 11:15. // Igår var vi som sagt til beauty blender event, hvor vi bl.a. lærte alternative måder at bruge en beautyblender på. Bl.a. til øjenskyggen, til highlighteren og til læberne. Jeg lærte ret mange nye ting om en beautyblender til eventet, bl.a. hvordan den fordeler foundation i forhold til en foundationbørste eller fordeling med fingrende. Det er ret fascinerende at se, hvor meget overfladen rent faktisk ligner ‘hudens’ overflade, når man anvender en beautyblender. // Jeg nåede ikke at skrive indlægget færdig på flyet, da jeg kom I tanke om, at jeg har en fremlæggelse på uni senere, så den måtte lige prioriteres først, haha. Anyway.. Jeg ligger nu I min seng hjemme i min lejlighed og er lige stået op fra en times lur. Nu er jeg virkelig frisk og klar til at tage i skole. Jeg vil dog først lige fikse mit ansigt og prøve en af de beautyblendere, som jeg fik med i goodiebag’en. Vi blogges <3

Likes

Comments