Fur coat: Day birger et mikkelsen
Godaften piger. Det er nogle dage siden at ovenstående billeder blev taget, men jeg har glemt at dele dem med jer her på bloggen. Jeg er iført min nye jakke fra Day birger et mikkelsen, som jeg faktisk var meget skeptisk omkring i starten. Jeg går jo ikke rigtigt med farver?! Alligevel valgte jeg at beholde jakken, da jeg fik prøvet den hjemme foran spejlet og set, at det faktisk fungerede meget godt. Så længe jeg bare kørte resten af outfittet sort og piftede jakken op med nogle accessories. Jeg ved ikke hvorfor, at farver altid har ''skræmt'' mig. Måske er det fordi, sorry to say, at jeg ofte har set nogle mislykkede forsøg på at mikse blå, grøn og gul i et outfit, haha.. Og så har jeg da bare lige konstateret, at 'farver - DÉT er i hvert fald ikke'. Anyway.. Jeg tog chancen i sidste uge, og det er virkelig længe siden, at jeg har modtaget SÅ mange komplimenter på en dag. (Får jeg det til at lyde som om, at jeg får komplimenter hver dag? GRINE-GRÆDE SMILEY - Det gør jeg altså ikke!) - I hvert fald så betyder komplimenter virkelig meget, især når man ikke selv søger dem. Jeg har tit spurgt andre, hvad de nu synes om mine nye sko/jakker/kjoler what so ever, men uopfordrede/spontane komplimenter er altså dem, der virkelig tæller! Jeg blev stoppet op i en bager tidlig morgen klokken 07:30 uden make up og morgenhår af en medarbejder, som altså ville vide, hvor min jakke var fra, og da jeg forlod bageren med en croissant i hånden, følte jeg mig pludselig mega stilet i min nye gule (nogen mener at den er grøn?!) jakke. Haha! Thanks girl!! Dagen før, var jeg pimpet op, som I ser på ovenstående billeder, og der var jakken især populær hos flere. En ældre dame var især HELT vild med den, da hun kom hen til mig på ovenstående café for at spørge ind til min jakke. De her komplimenter har virkelig åbnet øjnene op for mig. Jeg er faktisk virkelig glad for min nye jakke nu, også selvom at jeg i starten troede, at det var et 'fejlkøb'. Den er så dejlig varm, og samtidig iøjenfaldende på den positive måde. Tak til de mennesker der har smidt et kompliment min vej. Vi mennesker bør være bedre til at komplimentere hinanden på gaderne, når vi ser noget, vi kan lide, for det gør altså en kæmpe forskel! Fortsat god aften til jer derude. <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1:HERE // 2: HERE // 3: HERE
1: HERE // 2: HERE // 3: HERE
Hey chickas. Lige nu kan i få 20% på alt inde på nelly.com med koden TREAT. I skal dog skynde jer at få bestilt noget hjem, da koden allerede udløber i morgen, tirsdag, kl. 10.00. Jeg tænkte, at nogle af jer måske kunne bruge en ny varm jakke? Here you go. Jeg har selv den grønne pels som er utrolig varm og perfekt til den kommende kolde tid! 

Likes

Comments

Hej kære læsere. I lørdags holdte Q og jeg som sagt en Halloweenfest, hvor vi havde inviteret en masse af vores venner og familie. Det eneste krav for at deltage var, at man var udklædt, og det skal jeg da lige love for, at folk var. Det var så fedt, at alle havde taget udklædningen så seriøst!! Der var endda folk, som vi ikke kunne kende, da de trådte in af døren, haha. Folk gav den virkelig gas, og vi fik danset aftenen/natten ud i vores uhyggelige kostumer. Q og jeg havde desuden arrangeret gæt og grimasse, hvor vi havde udvalgt nogle særligt sjove og wierd-ass personer til at demonstrere de grænseoverskridende udfordringer. HAHA! Det var simpelthen så grineren. Senere på aftenen blev der stemt på aftenens bedste udklædning, og den vandt ingen andre end selveste REZ!!! Der havde taget udklædningen særligt seriøst, haha. You go girl! Hun vandt en præmie, som jeg er sikker på, at alle ville ønske at have vundet. Nemlig en middag for 2 personer på min ynglingsrestaurant; BØF, som jeg også har anbefalet flere gange både på instagram og her på bloggen. Hvis I endnu ikke har besøgt restauranten på dronninge tværgade, så kan jeg stærkt anbefale det! :D - Anyway.. Vi havde desuden en lille 'instax-stand', hvor folk kunne skyde billeder og efterfølgende hænge dem op på et fælles lærred. Jeg ELSKER virkelig INSTAX kamera. Det der med at få printet billeder ud med det samme er så genialt!! Og det blev en meget fin collage, vi fik lavet til sidst, hehe.
​ Det var alt i alt en helt fantastisk aften, og jeg er så taknemmelig for at have alle disse dejlige mennesker omkring mig. Jeg glæder mig allerede til at arrangere endnu en fest engang i fremtiden. TAK FOR EN FANTASTISK AFTEN!!

Likes

Comments

Halloween costume: HERE
Weekenden er kommet!! Weekenden jeg især har gået og ventet længe på. Jeg har nemlig sammen med Q arrangeret en halloweenfest for alle vores nærmeste venner og familie. Vi har sørget for lokale og alt hvad der ellers hører til, og vi glæder os så meget til at åbne dørene for vores gæster i morgen. Vi har desuden planlagt nogle sjove lege, som jeg håber sparker ekstra meget gang i stemningen. Jeg vil ikke afsløre så meget andet, da jeg ved, at nogle af deltagerne læser med her, men jeg sørger helt sikkert for at smide en masse billeder op her på bloggen af selve festen. YAY! Jeg skal være et selvlysende skelet, som billedet ovenfor viser. Haha! Ork hvor jeg glæder mig!! // Jeg vil ikke sige så meget andet, da jeg faktisk skal videre med planlægningen. Q kommer snart herover, og så skal der laves halloween-lys. VI BLOGGES

Likes

Comments

Studiet

Okay piger.. Det er blevet tid til en større update. Det er nemlig ved at være længe siden, at jeg sidst har skrevet noget om studiet. It's time to get serious!! Haha. Som jeg skrev tilbage i august (Læs indlægget HER ), har jeg taget et af mine livs bedste beslutninger indtil videre. Jeg valgte nemlig at forlænge tandlægestudiet med 1 år, hvilket giver mig mere tid til at passe alle de andre fantastiske ting, som jeg har gang i ved siden af studiet. Dvs. at jeg lige nu studerer på 'deltid', og blot møder op 1-3 gange om ugen. For to uger siden, da jeg rejste til Kosovo, havde jeg f.eks. kun obligatoriske fag om tirsdagen, hvilket gjorde det muligt for mig at tage fri denne ene dag for at rejse i en uge. I sidste uge havde jeg efterårsferie, så jeg har været fuldstændig væk fra studiet både mentalt og fysisk de seneste par uger. Det betød også, at jeg igår fik et mindre panik-anfald over, at jeg ikke er begyndt på eksamenslæsningen at all!! Derfor startede jeg igår på eksamenslæsningen, og allerede i dag, har min samvittighed det meget bedre. Jeg tænker desuden at læse en times tid i aften, så jeg kan lave blogger-ting med god samvittighed i morgen.


Nyt projekt

Jeg har det godt for tiden. Jeg er igang med et større projekt, som på mange måder er lidt risikabelt pga. den hårde branche, men som jeg virkelig finder utroligt spændende og kreativt. Jeg vil dog vente med at fortælle jer, hvad det helt præcist er, til jeg er længere fremme i processen. Spændende og nyt er det i hvert fald for mig. Jeg ved godt, at mange af jer måske vil undre jer over, hvordan jeg overhovedet har overskuddet til at håndtere så mange aktiviteter i min hverdag. MEN PIGER! Jeg elsker at kaste mig ud i nye udfordringer og variere min hverdag. Vi mennesker er for gode til at falde ind i en rutine, hvor vi aldrig rigtig kommer ud af den igen. Jeg vil nå så mange ting her i livet, og jeg tror på, at så længe man tror på sig selv, så kan det ikke gå HELT galt. Desuden lærer man altid af sine fejl, og erfaring er noget af det vigtigste for at opnå sine mål.


Bloggen

Jeg ved ikke, om I har bemærket det, men jeg har virkelig været glad for at blogge den seneste tid. Ikke at jeg har lagt materiale ud hver eneste dag, men jeg føler, at jeg har været inspireret pga. de mange oplevelser, jeg har haft lyst til at dele med jer. Jeg fik f.eks. en kæmpe positiv feedback på mit indlæg om 'Ægteskaber udenfor egen nationalitet ' og det har jeg slet ikke takket jer nok for. Jeg har faktisk fået så mange henvendelser, især på instagram, at jeg slet ikke har haft tid til at svare jer allesammen. SORRY! Jeg læser hver enkelt besked. Men jeg har det samtidig så dårligt med bare at skrive 'Tak', hvis jeg lige er på farten. Jeg vil hellere give jer et ordentligt svar, hvis jeg finder tiden til det. Jeres beskeder betyder så vanvittigt meget. Jeg håber desuden, at I har været glade for mine seneste opslag her på bloggen, som jo har været meget anderledes. Både med albansk forlovelsesfest, min tur til kosovo og vlogs. Kom endelig med noget feedback, hvis I har noget på hjertet. <3


Likes

Comments

Indeholder sponsoreret indhold fra Nelly.com

Dress: HERE // Bra: HERE // Heels: HERE

Godmorgen piger. Som lover deler jeg her denne smukke kjole med jer fra nelly. Jeg har den både på i fredags og igår, fordi jeg bare er blevet helt vild med den. Den sidder desuden behageligt og har det flotteste snit omkring skuldrene. // Nu vil jeg gøre mig klar til mit zumbaevent her kl. 11.00. Vi skal give den gas i en halvanden time. Yay.. vi blogges 👏🏻👏🏻

Likes

Comments

Dress: Nelly

Godmorgen piger. Som I måske så på min insta story, var jeg til albansk forlovelsesfest igår. Min grandfætter, Erjon, blev forlovet, og det havde de arrangeret en stor fest ud af. Der blev danset og hygget på bedste vis. Jeg vil bare lade billederne tale for sig selv i denne omgang. I morgen smider jeg nogle billeder op, hvor I kan se, hvor smuk kjolen virkelig er. Overvejr nærmest at tage den på igen i aften! Haha.

TRANSLATE

Morning girls. As you might have seen on my instagram, I was at my cousin's engagement party. We had a great time and it was so nice to be reunited with the whole family. // Tomorrow I'm gonna post some close up pictures of my beautiful dress. I'm even considering wearing it tonight as well. Haha. We'll see.

Likes

Comments

Indeholder sponsoreret indhold fra Nelly.com

Dress: HERE // Bra: HERE // Heels: HERE

Hej piger. Weekenden byder på en masse spændende sager, og jeg er VERY MUCH EXCITED over de kommende begivenheder, hehe. I aften skal jeg til albansk forlovelsesfest hos min Grandfætter, Erjon, hvor der vist nok skulle være inviteret omkring 150 mennesker. En stor del af min familie vil være til stede, både min mor, lillebror, søster, Drinor osv. Jeg glæder mig til at danse albansk folkedans, spise god mad og se hele familien samlet et sted! YAY! Planen er, at jeg tager over til Mevlije, min fætters kæreste, hvor vi gør os klar sammen. Jeg har endnu ikke besluttet, hvad jeg skal have på, men jeg håber, at ovenstående kjole når at komme, inden jeg smutter ud af døren. Den er nemlig til udlevering nu i følge tracking nummeret. PLEASE KOM INDEN FOR DE TO NÆSTE TIMER!! Haha. Inden jeg smutter ud af døren, skal jeg dog lige have plejet min krop. Jeg er nødt til at smøre mig selv ind i selvbruner, hvis jeg skal have bare ben. Tanning Danmark kunne have været en lifesaver lige nu, men jeg har simpelthen ikke tid til at kigge forbi. Øv! Det bliver 'DIY' spraytan a la Lida. // OMG piger!! Jeg har lige modtaget kjolen fra nelly til i aften! Denne her dag bliver bare bedre og bedre! YAY. // I morgen fortsætter festen. Jeg skal nemlig ud med Sandra og PR-pigerne. Aftenen kommer til at stå på cocktails og så tror jeg, at vi tager videre på Chateau Motel. Jeg har faktisk aldrig været der selv, hvilket er lidt vildt, når jeg ellers godt kan lide at feste, haha. Det bliver i hvert fald spændende at prøve. Jeg glæder mig til at omgives med fantastiske mennesker her i weekenden. VI BLOGGES! <3

TRANSLATE

Hi girls. This weekend is going to be amazing. I have some really exciting events coming up. Tonight my cousin is throwing an engagement party, and he has invited around 150 people so the party is going to be very festive. Albanian parties are always festive, haha. Most of my family will be there and I can't wait to see everyone and especially to dance the traditional albanian dance 'Valle'. I'm gonna get ready with 'Mevlije', my cousin's girlfriend, so I'm actually in a hurry, because the engagement party starts at 18.00. Haha so typical me! I'm going to wear this beautiful dress from nelly, which I just received! YAY. // Tomorrow I'm going out with the PR-girls and Sandra. I think we will be starting with some cocktails and then off to a club. // Can't wait for all this to happen. SEE YOU TOMORROW <3 

Likes

Comments

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE
4: HERE // 5: HERE // 6: HERE
7: HERE // 8: HERE // 9: HERE

Godm​orgen piger. I dag har jeg en spændende dag forude. Lige nu sidder jeg i bussen og blogger direkte fra mobilen. Jeg er på vej til Frederiksberg, hvor jeg skal deltage i et event med @visitfrederiksberg sammen med 3 andre bloggere. Jeg er meget ukendt i Frederiksberg, så jeg glæder mig meget til at blive vist lidt rundt, shoppe og ikke mindst spise god mad. Husk ar følg' med på min instastory, hvor jeg er aktiv hele dagen. Jeg er desværre sent på den, fordi jeg har SÅ SVÆRT ved at stå op, haha! Og så er jeg en KÆMPE tidsoptimist, selvom jeg faktisk altid plejer at dukke op til aftalte tider! Anyway.. efter dette event, som varer frem til 13-14, tager jeg op til glow repeat, hvor jeg skal lege model. De får besøg af en dygtig hårstylist, så vi skal sikkert lave noget Nice med mit hår og skyde nogle billeder af det. Yaaay.. elsker sådanne dage som disse, der bare er fyldt op. Jeg glæder mig enormt meget til at møde nye mennesker og hygge mig en masse. Jeg sørger selvfølgelig for at få taget en masse billeder. Jeg ved også, at der er fotograf på begge event. 👏🏻👏🏻 Vi blogges :-*

Likes

Comments

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold ​fra nelly.com

Green Fur jacket: HERE // Brown: HERE // pink: HERE 

Hej piger. Så er jeg tilbage i København igen, hvor det er lidt køligere. Det resulterede i, at jeg hev min nye fake pels frem fra nelly, og det skulle jeg næsten ikke have gjort, haha. Hold nu op, hvor er den varm! Jeg måtte skiftevis gå med en stroptop og bare arme, og så med jakken på igen - fordi den simpelthen var for varm. Hvis I mangler en varm jakke til den kommende vinter, så kan jeg love jer for, at denne smukke pels holder jer varme. Og så er prisen endda også helt fair!! Den fås i både pink, brun og denne mørkegrønne. <3

TRANSLATE

Hey girls. I'm back in Copenhagen again where the weather is quite colder. Therefor I decided to wear my new faux fur from nelly. The jacket kept me so warm, and sometimes I even had to take off my jacket because it was toooo warm. Haha. If you need a jacket for the upcoming winter I can definitely recommend this one. It comes in different colors and the price is very fair! <3

Likes

Comments