Lavet i samarbejde med nelly.com

​Bikini Panty: HERE // Bikini top: HERE

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Playsuit: HERE

Hej kære læsere. Klokken er 11.00 her i Miami og solen skinner som sædvanlig. I dag skal vi ud til et shoppingcenter, og jeg håber på at finde en forever21 og en zara ;-) Kunne godt bruge et par nye statement øreringe til mit kollektion. Haha ❤ Jeg har desværre lidt travlt, så det bliver få ord fra mig i dag. Vi blogges. <3

Likes

Comments

Indeholder sponsoreret indhold fra nelly.com
Body: HERE
Hej kære læsere. Beklager mit enorme fravær. Jeg har bare ikke rigtig magtet de sociale medier den seneste uges tid. I hvert fald ikke i den grad, som jeg plejer. Det er ret rart at koble af en gang imellem. Med det sagt, så vender jeg selvfølgelig stærkt tilbage inden for kort tid. - Lige nu befinder jeg mig i Miami, hvor jeg bare nyder livet med fantastiske mennesker. Igår var vi bl.a. inde og spise på Nusr-et - som eges af den kendte 'Saltbae', som I sikkert har set på instagram. Jeg nåede lige at få taget et billede med ham, inden han fik alt for travlt. YAY. Haha ;D Vi så ham bl.a. også skære kød og drysse salt ud på han famøse måde. Det var virkelig en speciel oplevelse, og så smagte kødet jo fuldstændig vanvittigt godt!!!

Likes

Comments

Indlæg lavet i samarbejde med Dr. Martens

Hej kære læsere. Jeg har fået mig et par nye boots fra Dr. Martens. I har sikkert allesammen set dem før, da det er de helt klassiske sorte. Rez har faktisk et par magen til, og fortalte mig, at man lige skal 'gå dem til', før de bliver rigtig behagelige at gå i, meeen jeg mærkede ikke nogle gener overhovedet. De var helt perfekte at gå i på førstedagen. Jeg valgte at style dem med min nye sorte pels og et par læderbukser for at få et råt 'all black' look', men jeg tænker også at matche støvlerne med et par blå boyfriend jeans og en lækker strik - for et mere afslappet look. I har faktisk muligheden for at vinde disse fede Dr. Martens Boots. Alt I skal gøre er, at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du beskriver, hvorfor DU skal vinde støvlerne. Jeg trækker 2 vindere i løbet af ugen. Held og lykke <3

Skoene kan købes i københavn på følgende adresse:
Dr. Martens, Fiolstrade 24, København. God shopping. <3

Likes

Comments

Glitter dress: HERE // Metallic body: HERE // Kimono dress: HERE

Metallic pants: HERE // Tube body: HERE // Shimmer leggings: HERE

Cute dress: HERE // Metallic top: HERE // Jumpsuit: HERE

Sponsoreret indlæg

Godmorgen piger. Det er snart tid til at bestille nytårsoutfittet hjem, hvis I ikke allerede har fundet ud af, hvad I skal have på. Jeg har fundet ovenstående frem, og nogle af eksemplerne, har I set flere gange før. Det er bare lige for at minde jer om, at det altså også kan bruges til nytårsaften. ;) Jeg regner selv med at tage en palliet-kjole på, som jeg på et tidspunkt viste frem i min instastory <3

Likes

Comments

Hej piger. Lige nu sidder jeg på skolen. Jeg er egentlig blevet syg og døjer med min hals. Den brænder, når jeg snakker, så jeg prøver så vidt muligt at undgå snak. Det er lidt typisk, at man skal være 'alment påvirket', når man ellers har en lang dag med spændende planer. Om en lille times tid skal jeg nemlig på shoot med et råt brand og en ret anerkendt fotograf. Jeg ved egentlig ikke så meget om shootet, så jeg vil vente med at fortælle jer om det, når jeg ved mere - også ift. om jeg overhovedet må sige noget på nuværende tidspunkt, hæhæ. Spændende bliver det i hvert fald på trods af, at jeg har symptomer fra halsen. Øvøv. Jeg synes endda godt man kan se, at jeg ser syg og træt ud. Det er altså lidt surt at føle sig 'halv grim' den dag, man faktisk skal være 'pæn'. Haha. Heldigvis er der make up artister til at dække disse tegn. Anyway... Efter shootet skal jeg direkte hjem og gøre klar til julefrokost. Jeg har nemlig inviteret de nærmeste hjem til mig, hvor vi hver især sørger for mad. Vi er faktisk for det meste alle 'anden etnisk danskere', så vores julefrokost bliver meget utraditionel med bl.a. Pite (haha), and, kartofler og vin. Minder mest af alt om et forsøg på en juleaftensmiddag a la albaner-style ;D Vi er altså ikke med på sild og snapse-vognen. Det bliver altså MEGA hyggeligt, og jeg glæder mig bare til at hænge ud med mine fantastiske venner og veninder. <3 Nu vil jeg drikke min kaffe færdig og bevæge mig ud til bussen, så jeg kan være til shootet i god tid. Vi blogges <3

Likes

Comments

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

4: HERE // 5: HERE // 6: HERE

Heeej piger. Jeg tænkte at lave et meget anderledes, men forhåbentligt inspirerende, indlæg her på bloggen i dag. Det skal nemlige handle om julegaver, som man kan give til 'ham', dvs. kæreste, bror, far eller en helt fjerde 'ham'. Jeg går altid meget op i at give gaver som overrasker vedkommende. Jeg har aldrig rigtig være tilhænger af 'bestillingslisten'. Det er selvølgelig helt i orden, at ønske sig noget, men jeg føler altså ikke selv for at sende en bestillingsliste afsted til mine nærmeste, når det gælder ønsker. Jeg går meget op i 'tanken' og 'overraskelsen' ved gaver. Derfor giver jeg altid gaver, som personen nødvendigvis ikke har ønsket sig, men som jeg ved han/hun vil komme til at elske. Dette kræver jo, at man kender personen rigtig godt.

1: Barberians sættet er til ham der barberer sig ofte. Hvis man bor sammen med sin kæreste, så er dette stativ altså ret lækkert at have til at stå fremme frem for en brugt gillette skraber. Win/win ;)
2: Rituals 'ROI D'ORIENT ' - Hvis I kommer forbi rituals på strøget, så bør I altså lige dufte til denne herreparfume. Den er virkelig god på en rigtig maskulin måde. En duft der passer til både bror, far og kæreste.
3: Arndal Spa gavekort. Denne gave vil enhver person blive rigtig glad for. Arendal er virkelig et lækkert sted. De har forskellige behandlingerne - både til par og alenebehandlinger. Senest har jeg prøvet deres 'Winter Retreat' behandling som omfatter sauna efterfulgt af full body skrub og afsluttende dybdegående massage. ALDRIG og jeg mener ALDRIG, har jeg prøvet en massage, der var så dybdegående, som denne. Jeg har døjet meget med min skulder i en periode pga. en myose opstået af forkerte holdninger. Jeg har ikke mærket noget fra min skulder efter denne behandling. Hun trykkede rigtig hårdt, og selvom hun kunne mærke på mig - via. mine lyde (haha) - at jeg jeg var VANVITTIG ØM, så sagde jeg til hende, at hun skulle fortsætte med at give den gas, for jeg havde virkelig brug for det. Husk at man sagtens kan bede om er 'mildere' massage. Jeg kan dog stærkt anbefale en dybdegående, for HOLD NU K', hvor var det som om, at min krop var født på ny efterfølgende. ANYWAY.. Det var slet ikke meningen, at det skulle blive så lang en tekst, haha. Men kom altså lige i tanke om, at jeg ikke har fået fortalt jer om denne fantastiske behandling. Den er oplagt som gave.
4: Sony noise Cancelling headphones. Tro mig.. Din kæreste/far/bror bliver lykkelig med disse headphones. Jeg fik dem ifm. et sony event for et par uger siden, og de er for VILDE! Fås også i sort. Helt klart oplagt, hvis 'han' elsker musik.
5: Instax kamera. Og især dette som er en 'wide' udgave, hvor billederne er større. Det er lidt mere drenget, end de små billeder.
6: Bull dog produkter. Til ham der enten oplever problemer med sin hud iform af tørhed eller urenheder - eller som ønsker en god 'shaving' gell. Fyre har tit ikke forstand på, hvordan huden skal plejes, så her er altså en starterpakke til 'ham'. Kan købes i Matas.

7: Koncertoplevelse. Oplevelser er noget af det bedste, man kan få. Jeg vil personligt altid selv foretrække en oplevelse fremfor materielle goder. Er der en bestemt kunstner din far, bror eller kæreste elsker?? Det er totalt oplagt at give billetter til en koncert/oplevelse, som han vil huske resten af sit liv.

Likes

Comments

Dette indlæg er sponsoreret af Aldo

​1: HERE // 2: HERE // 3: HERE // 4: HERE

Godmorgen piger. Det er blevet tid til en adventskonkurrence her på bloggen. I dag har I nemlig muligheden for at vinde et par af ovenstående sko fra Aldo. Enten et par festsko eller et par hverdagssko. Samtidig kan I stadig bruge rabatkodet: ALDOxilirida for at få 20%, når I shopper på aldos hjemmeside. Denne kode gælder kun resten af denne måned.

For at deltage i denne konkurrencen skal I:
Kommentere dette indlæg, og skrive hvilket par sko I ønsker at vinde.


Likes

Comments

Indeholder sponsoreret indholde fra nelly.com

Back in stock: Pants: HERE // Body: HERE // Earrings: HERE

Aldrig har jeg modtaget så mange komplimenter på et outfit. Dette gik fuldstændig viralt på instagram med næsten 16.000 likes og over 300.000 unikke views. WTF!! Jeg troede aldrig, at et blitz billede kunne få så meget opmærksomhed. Haha. Efter at have set den kæmpe hype omkring dette outfit, så har jeg bare haft lyst til at tage det på hver gang, jeg skal ud... Og det gjorde jeg skam også weekenden efter - for vi skal blive bedre til at genbruge vores outfits, selvom 'det er blevet brugt en gang'. Anyway.. Outfittet er tilbage på nelly.com, så hvis du skal have fingrende i et sæt, så er det nu! <3

Boots: HERE // Bag: HERE (20% off both items using ALDOxilirida)

Både taske og boots har været kæmpe favoritter den seneste måneds tid. Tasken er så oplagt til skolebrug, og den har tre store rum, hvori der desuden er små rum i. Den er rar at have hængende på skulderen - kender i de der nederen remme, der bare føles sindssygt ubehagelige? Denne taske er så behagelig. Støvlerne har jeg brugt afsindigt meget. De er både fantastiske at gå i, og så er de bare SÅ fine. Jeg elsker det skindende læder. Jeg ville ønske, at jeg havde taget flere billeder med dem på, så I virkelig kan se, hvor meget de betyder for mig, haha. Jeg har dem på lige nu, så må prøve at få skudt nogle billeder med dem i dag. <3

Jacket: HERE // Pants: HERE

Babypink var måske ikke den farve, jeg havde set mig selv i for et år siden. Der er sket noget med mig på det seneste, og det er min åbenhed overfor nye farver. Det er jeg virkelig glad for, for denne jakke er bare så lækker!! Hver gang jeg har den på, bliver jeg stoppet af gamle damer der siger ''Ej en flot farve til dig. Godt at der er nogen der tør''. Haha. Og det er seriøst HVER GANG - jeg bliver mødt af disse søde kommentarer fra ældre kvinder. Jeg ved ikke, hvorfor at de netop elsker farven. Det er i hvert fald sindssygt smigrende.

Sweater: HERE

Sidst men ikke mindst - Denne sweater. Det har nærmest været pinligt, så meget jeg har haft den på. Haha. Den er bare så ekstremt dejligt og varm at have på, så derfor har det bare været det foretrukne valg hver morgen inden skole. Jeg har tit tænkt, at folk på skolen har undret sig over, om jeg rent faktisk ejer andet tøj. ;D Det må folk faktisk hellere en gerne tro, så længe jeg bare kan få lov til at tage den på hver evig eneste morgen, haha. Desværre er den udsolgt på hjemmesiden, men hold lige øje, for nogle gange er den back in stock igen <3

Likes

Comments

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

Sponsoreret af aldo.com

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

Godmorgen piger. Er i klar til julefrokosten? Juleaften? Eller for den sags skyld nytårsaften? Et par lækre stilletter, og gerne nogle der er gode at gå i, er med til at løfte outfittet - og ovenstående stilletter er mit bud på julens perfekte stilletter. Jeg har selv lige anskaffet mig de to midterste par, og jeg glæder mig til at få dem brugt til de kommende festlige begivenheder. Jeg har faktisk allerede brugt de sorte (nederst i midten) til julefrokost på studiet, og de var rigtig gode at gå i. :D På søndag kører jeg en lille give away her på bloggen, hvor I har mulighed for at vinde et par sko fra Aldo, så husk nu at vend tilbage igen ;) Vi blogges <3

Likes

Comments