Godmorgen piger. Jeg ligger her i sengen og er meget glad for, at jeg har sagt nej til at deltage i fashionweek. Jeg vil meget hellere sove længe og se videre på Suits, som jeg er blevet helt optaget af. Til gengæld skal jeg ind og se en ny udstilling  'Made in space ' på Tycho Brahe Planetarium.​ Og senere til EUROMAN/WOMAN fest ifm. modeugen. Det glæder jeg mig til. :D Ovenstående billeder er taget for et par måneder siden, da jeg skulle stå model for CPHMUSE ifm. en ny kampagne. Jeg var meget skeptisk over ikke at få særlig meget make up på, haha. Meeeen jeg synes  nu, at billederne blev rigtig fine. 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

1: HERE // 2: HERE // 3: HERE

Godmorgen piger. Som I nok har lagt mærke til, så elsker jeg store øreringe, og derfor tænkte jeg lige at dele nogle af mine favoritter at the moment. Jeg ender nok selv med at bestille et par eller to hjem. Jeg kan slet ikke få nok af 'statement-øreringe'. 

___________TRANSLATE____________​

Morning girls. I know you have been loving my earring collection so I thought you might like these as well. I'm a sucker for statement earrings and my collection is expanding every day, haha. Can't stop buying new pieces. 

Likes

Comments

Fur: HERE // Earrings: Aldo // Pants: Zara // Bag: Gucci // Glasses: Chanel

Godaften kære læsere. Det er virkelig rart at være tilbage efter mine eksaminer. Jeg har lavet mange sjove ting den seneste uge, hvorfor jeg heller ikke har været aktiv her på bloggen. Jeg har haft besøg af min kære søster fra Aalborg. Vi var på Condesa i torsdags som jo spiller DET VILDESTE musik. Jeg har egentlig altid vidst, at der var R&B/hiphop på Condesa hver torsdag, men af en eller anden grund, har jeg aldrig givet det en chance. Nu er der til gengæld ingen tvivl om, at jeg skal derind FLERE gange fremover. Lige nu sidder jeg herhjemme i sofaen og ser EM bronze kampen som de danske håndboldherre spiller. Jeg er stadig så ærgerlig over, at de ikke gik videre til finalen, på trods af at de var kæmpe favoritter!!! Jeg går rigtig meget op i håndbold, i hvert fald herrehåndbold (kvindehåndbold er for kedeligt at se). Jeg har nemlig selv spillet håndbold i 10år på meget højt niveau, men valgte at stoppe, fordi jeg ville leve gymnasielivet, haha. Jeg har heldigvis aldrig fortrudt det, selvom håndbold er en SINDSSYGT fed sport. ANYWAY - Jeg skal tilbage til kampen. DANMARK er bagud!! KOM SÅ (I skal høre, når jeg råber og går amok herhjemme i sofaen, hahahah)

Likes

Comments

PIGER!!! Den seneste måned har været så vanvittig begrænsende for mig. Det har været så hårdt at at stå op til den samme hverdag HVER ENESTE DAG i over en måned! Jeg har været igennem 3 lange eksaminer - hver især varende 4 timer. Min hverdag har aldrig nogensinde været så monoton og uinspirerende over så lang en periode. Jeg har seriøst slidt mig igennem den sidste uge. Det har været SÅ umotiverende at stå op for 4. uge i træk til den samme kedelige hverdag for at stirre ind i et nyt sæt noter, velvidende om, at du inden for en uge skal have styr på hvert enkelt begreb, hvert enkelt emne. Nu sidder jeg her i sofa'en færdig med mine eksaminer, og hvad kan jeg sige?; JEG SKAL IKKE I NÆRHEDEN AF PANUM IGEN!!! (grine-græde-smiley) - Bortset fra at jeg faktisk skal op og lave et forsøg til vores kandidat opgave i morgen, hahahha - dammit!! - Jeg har fået NOK af synet af min skole - kender I det?!!! Til gengæld kan jeg glæde mig over, at jeg aldrig nogensinde skal op til en vintereksamen igen og aldrig flere eksaminer efter hinanden - Dét, i sig selv, er en kæmpe sejr!! Derudover har jeg en god fornemmelse af, at de er gået godt, og det er virkelig befriende, når man har sat sit liv på standby for at fuldføre eksamenspligten. Jeg føler dog, at jeg skal indhente et helt år på livsfronten, haha. Der er så mange ting, som jeg glæder mig til at 'gøre';
Jeg skal ud og danse til god musik - svede på dansegulvet i beruset tilstand. Jeg skal til Paris og dyrke kærligheden - drikke god vin og spise en god BØF! Jeg skal tilbage til det kreative univers. Dyrke musikken og rejse igen. REJSE. Jeg skal rejse så meget!
Jeg er så inspireret, at det har ophobet sig I min hjerne. Der er så mange  nye spændende ting forude som venter på mig. Store og små ting, som jeg sidder og 'tripper' over ikke at kunne dele med jer. LIFE!!!! Jeg er tilbage igen. Hold kæft hvor har jeg savnet det her; FRIHEDEN.

Likes

Comments

​Fur: Eraova // Bag: Nelly (sold out)

Godmorgen piger. I dag er dagen inden min første eksamen (ud af tre), og den står på eksamensopgaver og repetering. Jeg føler mig faktisk ret godt forberedt. Man kan vel altid have læst 'mere', men jeg har formået at holde ferie hen over julen og alligevel forberedt mig sådan, at jeg i hvert fald føler, at jeg er klar! SÅ RART. Hvad er mindre rart er, at jeg stadig har 2 eksaminer efter denne.... ORK. Januar måned er bare ikke sjov som studerende.

Likes

Comments

Hej chickas ❤ Jeg ville bare lige give lyd fra mig og understrege, at jeg altså stadig har tænkt mig at blogge. Haha. Jeg har bare lige haft en dårlig periode med jetlag og eksamenslæsning. Mine eksaminer er dog færdige D. 22. Januar og derfra bliver der meget mere blogging fra min side. // Tænkte egentlig bare at vise jer mine nye briller fra Chanel. Jeg har faktisk været ude og skyde billeder med dem på i dag, så jeg er allerede tilbage på bloggen i morgen med outfit. Vi ses ;-))

Likes

Comments