Choker top

Calvin Klein #the2ofus


Godmorgen piger. Jeg har lavet en lille video, hvor jeg snakker lidt om den nye CK2 parfume fra Calvin Klein. Det er en unisex parfume, hvilket betyder, at den både kan anvendes af mænd og kvinder. I video’en snakker jeg lidt om det budskab Calvin Klein ønsker at få ud via. denne parfume.
Jeg er personligt helt vild med parfumen, og det er uden tvivl min ynglings lige for tiden. I må simpelthen prøve at dufte til den!! I kan købe parfumen lige HER. <3

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Calvin Klein

No comments

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choker top