​Godmorgen piger. I dag vil jeg snakke lidt om min eksamenslæsning, som heldigvis går fremad. Jeg har formået at læse 4 artikler i løbet af ugen, og selvom jeg i princippet sagtens kunne have fået læst mere, så er jeg meget tilfreds med resultatet. Jeg har desuden taget noter, så jeg blot skal kigge noterne igennem, når jeg skal repetere artiklerne. // I torsdags satte jeg mig ned på en hyggelig café på amagerbrogade 'Djungle Juice' som minder om Joe & the Juice. Djungle Juice laver dog bedre og mere fyldige Sandwich. Mmmh. Atmosfæren er virkelig hyggelig, så det var det perfekte sted for mig at læse. Jeg fik lavet utroligt meget og samtidig skrevet blogindlæg. Et af mine bedste råd er klart en gang imellem at sætte sig på en hyggelig café - købe en god juice eller kaffe - og læse. Det er virkelig motiverende, og så skipper man desuden alle de overspringshandlinger, som man er meget tilbøjelig til at fortage, mens man sidder hjemme og læser. Jeg plejer også at blive på skolen efter mine timer for at læse, hvilket også speeder arbejdstempoet op.

Kommentar fra en læser:

Jeg sidder og skriver bacheloropgave pt, og når den eneste deadline jeg har først er d. 2. juni, føler jeg mig - som du selv siger - slet ikke presset nok til at gøre noget! Det er så fjollet, fordi man i denne periode vil kunne læse og skrive stille og roligt, men alligevel sætter man sig selv i en situation, hvor man til sidst slider med 100 kilometer i timen. Typisk!

Denne kommentar fik jeg under sidste uges eksamensstatus, og jeg kunne ikke være mere enig. Vi gør eksamenslæsningen så besværlig for os selv, ved hele tiden at udskyde den. Hvad nu hvis man satte en time af hver dag(ligesom jeg gør til at lave blog-indlæg), selvom der er over 2 måneder tilbage til eksamen? Det ville lette arbejdet ekstremt og befri os fra svedige og lange læsedage få uger op til eksamen. 1 time er jo ikke meget om dagen.

Ugens udfordring:

Jeg vil prøve at udfordre mig selv i næste uge. Hvis jeg bliver en time ekstra - nogle dage måske i længere tid - på skolen i næste uge, så burde jeg ende op med en rigtig god eksamensstatus og samvittighed. Jeg skriver en lille ‘dagbog’ for hver dag og samler op for hele ugen på søndag. U can do it Lida!! Er der andre der er med på denne udfordring?? 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments