Budget over the knee boots

Grimme men gode studiedage

ugly days
Yup.. Overskriften taler for sig selv. Jeg er inde i en grim fase. I ved den fase, hvor man ikke magter at gøre noget ud af sig selv om morgenen, og når man så alligevel giver det et forsøg, så er man u-tilfreds as fuck! Det hele bliver absolut ikke bedre af, at vejret bliver køligere udenfor. Jeg har store vanskeligheder hvad angår at stå op, når vækkeuret ringer kl. 06:45. Tanken om at skulle iføre mig noget stramt er så demotiverende. Jeg kan kun overskue at hoppe i løse bukser og en varm sweater. Make up eksisterer slet ikke i min verden, ikke fordi at jeg føler mig pænere uden. Jeg foretrækker at være fake frem for naturlig, haha. MEN jeg kan slet ikke overskue mit morgen-liv, hvis jeg også skal lægge en make up. Mascara er endda et no go!! Min hud er så forfærdelig tør pga. pillerne, så jeg føler nærmest, at min hud krakelerer, når jeg har foundation på. 2 måneder tilbage af denne pillekur. U can do it. I det mindste nyder jeg at være grim i mit eget hjem. Jeg føler mig endda næsten smuk hjemme, men lige så snart, jeg bevæger mig ud all natural, så er jeg ligepludselig et monster, haha.. (Yup det er den fase, jeg er I ligenu).  Samtidig så er jeg max uinspireret til at blogge. Jeg orker ikke sociale medier lige nu. Jeg vil bare gerne være uafhængig af min telefon i nogle dage. Det kan altså blive for meget. Jeg nyder virkelig at studere for tiden. Jeg elsker mit studie, og jeg har lært så meget de seneste dage. Det her er en af grundene til, at jeg elsker at beskæftige mig med flere forskellige ting i min hverdag. Når jeg får nok af de sociale medier, så har jeg mit studie at falde tilbage på og omvendt. Og det bedste er, at det er to helt forskellige beskæftigelser. Jeg kan koble fuldstændig af fra bloggen via. mit studie. Jeg er selvfølgelig sikker på, at en pause fra det hele, er kuren mod min uinspirerede fase. Vi blogges.

2 comments

 • Helena

  Hør lige – jeg tog selv pillerne i slutningen af min gymnasietid, og jeg kan 100 procent sætte mig ind i hvordan du har det. Det er super nederen og uanset hvad folk omkring en siger af tørstende og søde ord, så hjælper det kun meget lidt. MEN du virker så pisse cool og sød, du ser vildt godt ud, har det flotteste hår og den fedeste stil, så selvom jeg godt ved hvordan det føles, så keep hanging in there. For når du kommer ud på den anden side, så vil du stadigvæk have det lækreste hård, en mega nice stil og forhåbentlig virke ligeså sød 🙂 Så lidt opmuntring herfra – det skal nok gå

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ilirida9

   Tusinde tak for denne søde besked. Det var lige var jeg havde brug for <3 Søde tanker fra en der selv har været i samme situation og som kan relaterer til den. Tak fordi du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget over the knee boots