Gør-det-selv hårfarve

Hvem er du?

pyjamas

 

Har forsøgt at vælge et billede, som måske kan
overtale jer til at gøre mig en lille tjeneste, haha <3

                                            

Godmorgen chickas. Jeg checker stort set dagligt ind her på bloggen og deler ud af min personlighed, stil og hvad der ellers fylder
i min hverdag. Sommetider kan det føles lidt ensomt, selvom jeg kan se, at i kigger/læser med bag skærmen. Jeg er så evigt taknemmelig
for, at DU læser med, og jeg er så mega nysgerrig efter at vide mere om DIG. Så dagens indlæg skal handle om jer, og jeg håber, at I vil
bruge 2 min på at besvare 5 spørgsmål som er relateret til bloggen. // De få minutter vil gøre min dag bedre, og understrege
at jeg virkelig har nogle følgere der sætter pris på min blog <3 Det er så fandens motiverende at høre fra jer en gang i mellem. Selv
de af jer, jeg kender fra det virkelige liv, eller de af jer der måske kun har været forbi bloggen for anden gang. ALT TÆLLER og alt
er med til at give mig et kæmpe smil på læberne, med mindre I selvfølgelig sviner mig til, haha.. Please don’t do that. Kontruktiv kritik,
er jeg også meget modtagelig overfor. Spørgsmålene er som følger:

Hvordan fandt du min blog?
Hvor længe har du læst med på bloggen?
Hvor gammel er du?
Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?

35 comments

 • Ditte

  Jeg fandt din blog gennem Sandra Willer og jeg har fulgt med i ca. 1,5 år, vil jeg tro. Jeg er 16 år gammel. Jeg elsker især dine indlæg omkring rejse tips. Indlægget om dit USA roadtrip var virkelig gennemført og brugbart, da jeg selv lige er kommet hjem fra en lignene tur til USA. Jeg kunne godt tænke mig at læse flere personlige indlæg.
  Jeg er virkelig glad for at læse med. Du er (sammen med mange af de andre bloggere) lidt en virtuel storesøster for mig som virkelig inspirere mig rigtig meget! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  1. Jeg så din blog igennem Sandras
  2. Har læst med i ca. 1 år
  3. Jeg er 18 år gammel
  4. Mine yndlingsindlæg er helt klart outfit. Jeg elsker din stil og finder selv stor inspiration i den:)
  5. Gerne flere outfit og personlige indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvordan fandt du min blog?
  Gennem Sandras blog.

  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  I ca. 1 år, tror jeg.

  Hvor gammel er du?
  18 år.

  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  Outfits, ferieindlæg, dine make up tutorials (er så godt nok på youtube men stadig)

  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  Synes det er fint som nu, men outfit posts og inspiration er altid godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  -Hvordan fandt du min blog?
  Gennem Sandra
  -Hvor længe har du læst med på bloggen?
  On/Off 2 år tror jeg
  -Hvor gammel er du?
  23
  -Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  Jeg er mere til de personlige indlæg. Vi har slet ikke samme kropstype eller stil, så jeg er her primært for din personlighed og fordi jeg synes dit liv er spændende ift uni og andre ting jeg kan relatere til. Og så synes jeg jo at du er mega nice, og ser dig som en veninde jeg kan stalke 😉
  -Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  Personlige indlæg omkring dit liv, facts om dig og tanker du går rundt med. (Og det skal slet ikke tages på den creepy måde)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan fandt du min blog?
  Jeg fandt den ved at Sandra Willer nævnte dig på hendes blog

  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  Omkring 2 måneder tror jeg

  Hvor gammel er du?
  Jeg er 18 år

  Hvilke indlæg er dine yndlings?
  Dine outfit billeder, da jeg er helt vild med din stil

  Hvilke indlæg vil du(se flere af) her på bloggen?
  Jeg kunne godt tænke mig at se hvad du spiser i løbet af en dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvordan fandt du min blog?
  Mener det var gennem Sandra Willer, men det er længe siden!

  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  I ca. 2 år vil jeg tro.

  Hvor gammel er du?
  Jeg fylder snart 22

  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  Jeg elsker dine outfit posts. Det er nok det der drager mig mest til din blog. Du har en mega fed og unik stil, og så betyder billedkvalitet altså også en del.

  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  Jeg synes et ‘What I eat in a day’ indlæg (eller video!) kunne være awesome. Og så gerne opdateret måske en gang om måneden eller oftere hvis du føler for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Elsker virkelig din blog og stil og føler mig så inspireret når jeg hopper forbi din blog hvilket jeg efterhånden gør hver dag. Jeg er specilt meget vild med de økonomisk venlige oplæg og køb du lægger op, da jeg selv er fattig studerende :I. Anyways! Jeg er 21 år gammel og læser på CBS, kæmpe fan og beundre, mange hilsner herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrea

  Jeg er endnu en af dem der fandt dig gennem Sandra Willer’s blog – og jeg blev hængende fordi du er så filans inspirerende og lige en tand “mere” end de fleste andre, ligesom Sandra.
  Jeg har fulgt med i… Urgh det ved jeg virkelig ikke, men det føles som lang tid haha. Jeg er 18 år gammel, og bliver sgu nok ved med at tjekke din blog til jeg er 40+ haha.

  Mine yndlingsindlæg er nok dine outfitspost – og mit ultrayndlingsindlæg var fra din USA roadtrip, og tur til NY. Jeg kan huske et indlæg hvor du tog outfitsbilleder på Times Square. Nøj hvor var jeg misundelig på dit liv der haha. Jeg har ikke rigtig nogen indlæg jeg vil se flere af, synes du varierer godt osv. Måske indlæg med hvordan du kommer på alle de outfits, en dag med dig eller sådan noget….

  God torsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvordan fandt du min blog?
  – Jeg fandt din blog gennem Sandra Willers blog, da hun delte en fotoserie af undertøj, som I havde taget hjemme hos dig. Jeg kan huske at jeg tænkte, at din seng var utrolig flot.
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – Jeg har læst lidt engang i mellem, når den lige dukkede op, men jeg begyndte at læse den fast for cirka to måneder siden. Så jeg er stadig rimelig ny 🙂
  Hvor gammel er du?
  – 19 (snart 20).
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – Mit yndlings indlæg er et rimelig nyt et, som omhandlede hvordan man ser sig selv på billeder. Jeg synes det var mega interessant!
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – Jeg går super meget op i interiør for tiden, da jeg snart skal flytte hjemmefra. Så det kunne være fedt at se lidt mere til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Hvordan fandt du min blog?
  Godt spørgsmål… Tror jeg fandt den gennem en anden blog. Har det med at surfe lidt rundt og finde nye blogge at følge.
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  Efter jeg fandt din blog, og stalkede lidt på hvem DU er, så har jeg nok været fast læser i 1-2 år.
  Hvor gammel er du?
  22 år
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  Blandet… Dette er meget efter humør hahaha. (typisk kvinder ikke;) )
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  Måske nogle flere personlige indlæg om ting fra din hverdag, og ikke bare Tøj/makeup 🙂

  Hilsen Trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  – Fandt din blog gennem Sandra. Hun nævnte, at du også havde en blog og da du rykkede over til bloggers delight begyndte jeg at læse med
  – Mener det var i starten af 2016 du rykkede over til Bloggers delight, så har læst med omkring et år
  – Jeg er 20 år gammel 🙂
  – Yndlingsindlæg er dine indlæg om dine rejser, samt outfitindlæg. Synes din billedkvalitet er fænomenal! Thumbs up!
  – Du har på det seneste udgivet nogle personlige indlæg fx. hvordan det går på studiet også videre. Så gerne flere af sådanne “hverdagsindlæg”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fandt din blog gennem Sandra Willer og har læst med siden omkring sommeren 2014, kan jeg lige se ved en gennemgang af dit arkiv. 😀 Jeg er 22 år og min yndlingsindlæg fra dig er klart dine outfitindlæg og dine videoer med hauls, elsker når du danser rundt i tøjet, føler mig hel connected med dig, haha 😀 (Lød det for mærkeligt??) Så gerne flere af dem og flere “rejsedagbøger” kunne være nice, når nu du rejser 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Jeg fandt din blog gennem Sandra Willer fra et års tid siden efterhånden, og syntes bare du var vildt cool! Jeg må nok indrømme at jeg mest følger dig på Instagram og Snapchat faktisk hehe.. men jeg elsker dine outfitbilleder, dine små stories fra dit studie, og ISÆR dine hauls hvor du danser rundt med dit nye tøj 💃🏽 Jeg ville elske at se flere shopping guides/hauls da jeg synes din stil er vanvittigt Nice 👏🏼 Jeg er selv 21

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellaha Anwari

  Hvordan fandt du min blog?
  Jeg kan slet ikke huske det!! Det er helt tilbage i 2014, men jeg tror at det var enten gennem et indlæg fra Sandra Willer, jeg søgte efter “tandlæge” på Fb og din blog dukket op eller på instagram?
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  Det har jeg gjort siden 2014 😀
  Hvor gammel er du?
  Jeg er 21 🙂
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  Dem jeg kan relaterer mig til såsom dit studieliv, “the look of the day” og rejseblogs!!
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  Praktiske blogs såsom: “How to travel more”.. lidt mere personligt omkring dit liv såsom hvordan har din familie det med din livsstil og hvordan har du det selv med at have en traditionel familie ift hvor moderne du er. Jeg kan nemlig huske at du i et tidligere indlæg nævnte at din mor var en kulturmuslim og jeg udefra oplevelser ved at mange albanere er meget traditionelle og elsker at leve den traditionelle livsstil med at påtage sig husmor-rollen. Det slog mig hvor anderledes du var og hvor meget jeg kunne identificerer mig udfra dig!
  Jeg er så vild med din personlighed, hele dig og dine håndtering af mange ting på en gang (studie, din blog, fritidsarbejde og det sociale) – I AM A FAN! Du er en fantastisk person, en sej og inspirerende kvinde!! Much love!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kiri

  Hvordan fandt du min blog? Fandt den faktisk igennem Sandra Willers blog 🙂

  Hvor længe har du læst med på bloggen? Er ikke helt sikker, men omkring 1/2-1 år 🙂

  Hvor gammel er du? 19 år

  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg? Elsker din stil, så outfits, men ellers så personlige indlæg og vlogs!

  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen? Det må vist være det ovenstående 🙂 Men synes nu egentlig du klarer det meget godt, hehe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella Vera

  Hvordan fandt du min blog?
  Svar: På insta! Wuhu

  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  Svar: Jeg er ganske ny hæ – muligvis et par måneder.

  Hvor gammel er du?
  Svar: 20 år

  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  Svar: Jeg elsker studierelaterede indlæg, da jeg kan relatere til dem (unistuderende her). Men rejseindlæggene er også ret gode!

  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  Svar: Def, rejseindlæg og praktiske blogs som fx “How to pack for a city-trip, mini-vaca etc..”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  1. Et instagram billede af sandra willer hvor du var tagget.
  2. Tror snart det er 1,5 år siden, men bestemt klikket værd.
  3. Jeg er 24 år gammel men 22 da jeg startede.
  4. Jeg elsker faktisk alle dine indlæg især dem der omhandler din karriere og personlige tanker og overvejelser samt drama episoder. Synes det fedt at en blogger er ærlig omkring sig selv og sit liv og hviler i sig selv.
  5. Måske noget hvor vi som følger kan møde dig eller sådan personlige udvikling indlæg.

  Fortsæt endelig det gode arbejde, hvis jeg møder dig en dag får du en kæmpe krammer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Lida 😀

  Hvordan fandt du min blog?
  – Det er faktisk lidt en sjov historie. Jeg fik tip om dine zumba-timer af en studieveninde og da jeg meldte mig til dit hold, tog jeg mig liige også den frihed at søge efter dig på facebook (.. ikke stalker-agtigt :D). Derinde fandt jeg så din blog og tjekkede den ud og har faktisk fulgt med siden – det må være godt et år siden.

  Hvor gammel er du?
  – Jeg er 25 år.

  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – Jeg er vild med dine hauls og din vlog om Barcelona er super fed og personlig.

  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – Jeg synes du har en super fed og inspirerende stil (du tør lige at tilføje den ekstra detalje…). Jeg vil gerne se flere hauls og også vlogs. Det er hyggeligt at følge med på den måde.
  Vi ses til Zumba 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mitzie

  Hvordan fandt du min blog?
  Gennem Sandra Willer

  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  Siden i sommers

  Hvor gammel er du?
  22 år

  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  Jeg er vild med alle dine indlæg, men jeg kan især godt li når du skriver indlæg hvor du gør din stemme til kende. Du skrev feks et indlæg på et tidspunkt om forskellige mandetyper, det syntes jeg var vildt sjovt. Det er altid rart at se flotte outfits, men jeg foretrækker at læse blogindlæg hvor bloggerens personlighed, humor og holdninger skinner igennem.

  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  Personlige indlæg, eller indlæg der ikke er moderelaterede men livstils orienteret. Jeg elsker også dine videor fordi din skønne personlighed skinner igennem, og så danser du så fint! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lykke

  Hvordan fandt du min blog?
  – Jeg var så heldig at finde din blog igennem Sandra Willer’s blog, som jeg har fulgt i mange år.
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – Faktisk kun et par måneder, men det skal nok blive til mange flere
  Hvor gammel er du?
  – Jeg er 19
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – Jeg kan rigtig godt lide indlæg hvor du er dig selv – fx i dine videoer. Derudover kan jeg altid sidde og længes efter at rejse når du viser dine billeder fra dine rejser.
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – Jeg vil gerne se flere sjove og fashion relaterede indlæg, og så bliver jeg altid super inspireret af din stil, så keep going girl! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvordan fandt du min blog?
  Uha, jeg kan ikke huske det – måske via Sandra Willer som jeg begyndte at læse et par mdr før jeg læste din blog..
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  2 år ca.
  Hvor gammel er du?
  20
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  Jeg kan virkelig godt lide dine videoer, men også alle de indlæg hvor du snakker studie, træning og sådan forskellige emner. Jeg kan egentlig godt bare lide mangfoldigheden og det ikke er outfitbilleder hver anden dag 🙂
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  Bare keep up med mangfoldigheden! De dybe, sjov, fashion relaterede, ferie, make up og/eller andet relaterede emner og det med at du laver nye serier som f.eks. “outfit of the week” :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Jeg kan på ingen måde huske, hvordan jeg fandt din blog, men i gymnasiet var en stor gruppe piger interesseret i blogs og jeg tror jeg fik et hint fra dem omkring dig 🙂 .. Hvilket betyder jeg har fulgt dig en del år nu. Omkring fire tror jeg? Jeg er 20 og mine yndlings er klart dine rejse indlæg. Jeg er super rejselysten og bliver altid inspireret af dine indlæg! Derfor ser jeg bare gerne mere af præcis det du gør i forvejen, for det er inspirende asf.
  UH og måske noget om hvordan dit hjem ser ud? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  1. Jeg læste med på din gamle blog, dengang du stadig boede i Aalborg og gik i gymnasiet. Jeg kan ikke helt huske, hvordan jeg fandt din nye blog. Men tror jeg så et billede på instagram og kunne genkende dig.
  2. Har fulgt dig en del år efterhånden.
  3. 23 år
  4. Outfit og hverdags indlæg
  5, Måske flere indlæg om at kunne holde motivationen oppe og have et drive, Nu har du selv mange bolde i luften mht. studie, zumba og bloggen. Og hvis jeg kunne udrette halvt så meget, så ville jeg være mega glad. Så kunne godt tænke mig nogle tips/motivations teknikker til at få sine ting gjort,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan fandt du min blog?
  – Det husker jeg slet ikke, så langt tilbage er vi!
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – Flere år – måske tre?
  Hvor gammel er du?
  – 23.
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – Jeg elsker at se på dine smukke outfitbilleder, ellers synes jeg faktisk bedst om videoer. Du er så cool, og man kan virkeligt mærke dig især i videoform 🙂
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – Jeg ved det ikke, jeg nyder at der er en masse forskelligt, tror jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvordan fandt du min blog?
  • Gennem Sandra Willer
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  • Et par måneder
  Hvor gammel er du?
  • 18 år
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  • Er vild med hverdagsindlæg, især fordi jeg også er interesseret i, at studere Odontologi. Er også vild med rejseindlæg!
  Hvilke indlæg vil du se (flere af) her på bloggen?
  • Synes du klarer det ret godt ift at holde indlæggene varierede og interessante!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  1. Hvordan fandt du min blog?
  – Jeg fandt den gennem Sandra Willer.
  2. Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – Hmm. Jeg har nok læst med lidt on & off i omtrent et års tid, men er begyndt at klikke mig ind på bloggen hver evig eneste dag!
  3. Hvor gammel er du?
  – Jeg er 23 år.
  4. Hvilke indlæg er dine yndlings indlæg?
  – Jeg synes det er super interessant at følge med i din helt almindelige hverdag, og alt hvad den indebærer. At høre om dit studie, hvad du går og foretager dig, din zumba træning (og andet træning).
  5. Hvilke indlæg vil de se (flere af) her på bloggen?
  – Jeg vil gerne se flere indlæg hvor man eksempelvis får et indblik i din dag/følger din dag. Evt. nogle madopskrifter, outfitposts er også gode! Og måske nogle lidt mere personlige indlæg.

  Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  1. Hvordan fandt du min blog?
  – faktisk tror jeg det var gennem Sandra Willers blog. For længe længe siden.

  2. Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – Flere år haha. Kan ikke lige sætte et tal på.
  3. Hvor gammel er du?
  – Jeg er 19
  4. Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – Jeg elsker når du laver videoer!
  5. Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – Hm…jeg syntes egentligt du gør det meget godt. Keep it up giiirl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Jackson

  Hvordan fandt du min blog?
  -Jeg fulgte faktisk din gamle blog, tror jeg gik på efterskole den gang og du bloggede om at være gymnasieelev, og jeg elskede virkelig at følge med, fordi den var så personlig og du virkede faktisk som et rigtigt menneske, haha og pludselig var den blog væk, og kan huske jeg blev ret ked af den var væk. Den gang vil jeg faktisk sige din blog hjalp mig med min selvtillid, fordi du bare virkede så selvsikker og det virkede som om du hvilede i dig selv, og det var rart at følge en pige som udviste den selvsikkerhed og glæde for sig selv for at være den man nu er. Men så for 1-2 års tid siden, dukkede din nye blog op på min facebook og jeg kunne med det samme genkende dig og fulgte bloggen med det samme igen.

  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  -På grund af den gamle blog føler jeg, at jeg har været med længe, men har kun kendt til din nuværende blog i 1-2 års tid

  Hvor gammel er du?
  -Jeg er 23 år

  Hvilke indlæg er dine yndlings indlæg?
  Jeg er rigtig vild med dine make up tutorials, da jeg selv har mørke træk ligesom dig, og derfor føler jeg kan bruge dine råd rigtig godt. Men ellers kan jeg også bare godt lide dine personlige indlæg, hvor du ikke prøver at være ekspert på mode eller andet, men bare virker som et almindeligt menneske, man kan få lov til at følge, som også har de samme tanker som man selv går med. Jeg føler at nogen bloggere virker som kunstige ophøjede mennesker og det gør jeg ikke gider følge med i, hvad de laver, da jeg føler de snakker om ting de ikke har belæg for, men det syntes jeg ikke du gør.

  Hvilke indlæg vil du se flere af
  Jeg kan godt lide indlæg med make up og tøj, hvor det ikke er fordi du skal prøve at sælge et bestemt look, men bare har din personlige stil, som er rigtig fed. Jeg elsker selv at rejse, så kan rigtig godt lide at vi får lov til at følge med i dine rejser, hvor du tager en masse flotte billeder og kommer med tips til fede steder
  Og så ved jeg selvfølgelig ikke om det er noget du må, men gad vildt gerne at se en video fra en af dine zumba timer, jeg går selv til zumba, men gad godt at se hvordan du kører sådan en time

  Ellers vil jeg bare sige jeg er glad for jeg har fundet din blog igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halime H

  Hvordan fandt du min blog?
  – igennem albanergruppen på fjæsen hvor du spurgte om hjælp til at vinde en ASOS-konkurrence og siden da, har jeg været hooked!
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – Det må jo være nogle år nu, haha
  Hvor gammel er du?
  – 17 fylder 18
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – de personlige hvor du bl.a. inddrager dine familiemedlemmere (fx dit indlæg med din hysterisk sjove bror som wannabee’ede dig)
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – igen, personlige, hvor du forklarer lidt om dine personlige oplevelser med evt hjertesorg eller sådan noget, så du måske kan hjælpe os andre videre med et par fif

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvordan fandt du min blog?
  – gennem Sandra
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – uhh det kan jeg ikke huske men tror det er et halvandet års tid snart
  Hvor gammel er du?
  – 17, men fylder meget snart 18
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – uhh det er svært, jeg er til det hele, synes ikke lige jeg kan vælge et.
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – bare lidt af det hele så er jeg glad❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvordan fandt du min blog?
  – Faldt over din blog her på siden, da du har en syg stil, så tænkte at jeg ville give den en chance og har hængt på lige siden.

  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – Har læst med i næsten 2 år efterhånden.

  Hvor gammel er du?
  – Er 30 😛

  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – Elsker alle dine indlæg inkl. dem hvor du virkelig deler ud af din lækre personlighed igennem skriverier om dit liv, men er nok mest fan af dine mode indlæg, og dine hauls, da du kører den samme rå tøjstil som mig selv.

  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – Flere mode indlæg. Elsker seriøst dine hauls og at du danser og bare er helt igennem dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hvordan fandt du min blog?
  – Jeg fandt den på din FB under “Hjemmesider” fordi jeg kunne huske dig og ville se om du havde blog igen (se næste spørgsmål)

  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – Jeg læste med på din gamle blog og sprang til som læser på din nye så snart jeg fandt den!

  Hvor gammel er du?
  – 23 år.

  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – Personlige indlæg – om dine interesser. Og helt sikkert videoer og hauls!

  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – De samme som er mine yndlings, selvfølgelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shay

  Hvordan fandt du min blog? Det kan jeg simpelthen ikke huske …
  Hvor længe har du læst med på bloggen? Jeg har faktisk læst lidt med on/off siden dengang hvor du delte bloggen med en anden. Kan det passe at navnet dengang var idalida, eller noget i den dur? 😀
  Hvor gammel er du? 19 år.
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg? Tja, det er nok lidt af det hele. Men generelt alle dine indlæg med flotte billeder, er jeg fan af! 😉
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen? Jeg har ingen præferencer – du gør det sgu meget godt i forvejen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Hvordan fandt du min blog?
  – Gennem nogle andre bloggere og Instagram.

  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  – Et halvt år

  Hvor gammel er du?
  – 16 år

  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg?
  – Mode indlæg. Elsker sådan nogle indlæg!<33

  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen?
  – Personlige og nogle med mode igen hahah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Hvordan fandt du min blog? Jeg fandt din blog igennem Instagram for et halvt år siden.
  Hvor længe har du læst med på bloggen?
  Hvor gammel er du? 18 år fylder 19
  Hvilke indlæg er dine ynglings indlæg? Mine ynglings indlæg er dine outfits indlæg
  Hvilke indlæg vil du se(flere af) her på bloggen? Flere outfit og hvad du laver på tandlægestudiet!! Måske også noget hverdag og byture.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør-det-selv hårfarve