Romantic Vibes

Juice – suppe – detox

juice
3 dages øko Juice kur med suppe inkl. 5 stk ingefærshots – Find pakken HER

Godmorgen kære læsere.
Den seneste måned har været præget af masser af usund mad. Jeg har været i New York og smagt på alt det usunde, spist alt for meget chokolade og droppet madlavningen, for i stedet at spise noget hurtigt usundt mad. Puuhaa. Jeg føler at jeg har proppet min krop med gift, og derfor har jeg valgt at gå igang med en detox kur i håb om, at jeg ændrer min livsstil, når jeg er færdig med kuren i morgen.
Jeg har bestilt en 3-dages detox-pakke på Living-superfood, som både indeholder juice og supper. Pakken indeholder rigeligt med drikkelse til 3 dage.
Jeg startede min detox-kur i lørdags, og jeg har kun brudt den en gang, hvor jeg bare måtte have mig en avocado-rugbrødsmad. Til gengæld er det også et sundt alternativ. Desuden har jeg suppleret med gulerødder, når jeg har haft behov for at tygge i noget føde.
I dag er det sidste dag på kuren, og jeg føler mig allerede meget bedre tilpas. Jeg føler at min krop er renset godt og grundigt igennem.

                                 

Bliver du mæt?
Man bliver mæt på en anderledes måde. Jeg varmer supperne op, hvilket gør, at det smager sindssygt godt. Når man begynder at føle sult, tager man bare en Juice eller en smoothie, så klare man det! Jeg valgte med vilje at starte kuren i weekenden, hvor jeg alligevel bare ligger herhjemme og slapper af. Det bliver nok lidt sværere i dag, når jeg er på skolen, og senere skal undervise Zumba. Jeg vil dog presse mig sig igennem denne sidste dag. U can do it!! Jeg kommer med endnu en opdatering af dagens forløb i morgen. Husk at I også kan følge med på min snapchat: iliridak <3

1 comment

  • kaki

    er med på at detox-kurer kan gøre at en føler sig “renset”. men vil bare poengtere at det ikke er noget videnskabeligt detoksifisering af kroppen ved sådan nogle kurer. det kroppens organer sig af på egen hånd. havde været nice hvis bloggere poengterte dette/var mere skeptiske til promotering da dere jo bidrager til at evt. give læsere fejlagtig ernærings-råd. for normalt syns jeg din blog adskiller sig fra de forudsigelige blogger som der florerer af

    Siden  ·  Svar på kommentar

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Romantic Vibes