laundry funlaundry gril laundry partylaundry mamma laundry party girl Boots: Nelly, Bag: Justfab, Pants: MyMynt, Jacket: Diesel

Eyyo!! I promised you more of these pictures and here they are! I'm really lovin' them <3
Today I'm meeting up with Patrick again. We're shooting our second shoot together. It's gonna be so fun. He will be wearing all white, while I'm wearing all black (surprise) hehe.

Dansk


Som lovet er her resten af 'laundry billederne'. Jeg er virkelig helt vild med dem. Farverne, effekten og selvfølgelig det rå look!
Jeg vil lige benytte lejligheden til at takke de af jer som skrev tillykke på min fødselsdag igår. Jeg havde en fantastisk dag og kommer til at smide lidt billeder op her på bloggen.
I dag stod jeg tidligt op for  at løbe en tur, herefter et smut forbi lægen, som sagde, at jeg kunne stoppe med at tage mine Acne piller. Sikke en befrielse! Nu er der kun mærker og små ar tilbage, som skal fjernes.
Senere skal jeg mødes med Patrick for at skyde dobbelt-shoot. Denne gang kører han all white, mens jeg kører all black. Det bliver sjovt. Men først skal jeg ud og sole min blege krop. God dag til jer <3

 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments