Her kommer et nyt tiltag på bloggen. Jeg føler nemlig, at jeg mangler at have et 'fast' indlæg, som jeg lægger ud hver mandag. I dette tilfælde skal det være alt ligefra mine tanker om studiet, hændelser som har påvirket mig/sat tanker igang i løbet af forrige uge eller ny designer-taske, som jeg bare må have fat i. Det bliver altså en liste, hvor jeg skriver om de ting, som har sat sig fast i min hovedet den seneste ugen tid. Jeg håber, at I vil tage godt imod det.

TØRT HÅR?! // Jeg føler, at mit hår er meget tørt for tiden, og det er som om, at det især er blevet slemt over den seneste uges tid. Jeg ved ikke, om det er fordi at klimaet har ændret sig ret markant på det seneste, hvor temperaturen lige pludselig er faldet helt vildt, eller om det bare trænger til en kur hos frisøren. Jeg er i hvert fald blevet ekstra opmærksom på at huske at give mit hår masser med mine favorit produkter fra Morrocan oil. Jeg skal have bestilt en tid hos min fantastiske frisør, Esha, lige så snart han far sin nye salon op at køre. Jeg skal nok lige holde jer opdateret, ift. hvordan det går med mit hår det næste stykke tid.

Tradono marked på søndag!!! // På søndag deltager jeg i mit første loppemarked, hvor jeg selv skal sælge ud af min garderobe. Tradono har nemlig været så søde at give mig en stand, når de holder deres populære marked på søndag fra 10-17 i papirhallen. Jeg har vanvittigt meget tøj og mange sko/tasker som skal sælges, og priserne kommer til at starte fra 20kr og op til omkring 800kr for nogle af mine dyrere jakker. Jeg håber virkelig at se og hilse på nogle af jer. Jeg møder aldrig rigtigt mine følgere, så det vil betyde meget, hvis i sprang frem og sagde hej - også selvom I ikke køber noget. Selve entreen til markede koster, men til gengæld kan I virkelig få gjort jer nogle fantastiske røverkøb. Efter 15.00 er der fri adgang, men så er de bedste varer højest sandsynligt taget. <3

Blærebetændelse?? // Jeg har siden i sommers haft problemer med symptomer der kan associeres med blærebetændelse/urinvejsinfektion. Det er så frustrerende, at lige meget hvad jeg gør, så vil det bare ikke gå væk. Min læge har flere gange udskrevet antibiotika til mig, og det har ikke haft nogen effekt. De har kun fundet bakterier i min urin en enkelt gang, og denne gang hjælp antibiotika altså ikke. Jeg har samlet set taget antibiotika 3 gange siden i sommers, hvoraf første behandling hjalp i en måneds tid, hvorefter symptomerne kom tilbage. Jeg vil helst undgå at tage antibiotika fremover, siden det jo ikke ligefrem er sundt for kroppen og tilsyneladende ikke rigtigt har en effekt. Jeg skal til lægen igen på torsdag, hvor vi skal finde ud af, om det kan være noget helt andet. Jeg er i hvert fald SÅ træt af det. Smid gerne jeres erfaringer i kommentarfeltet, hvis I har været igennem det samme?

Nelly hotel // Næste weekend igen - fra 19-20 november, rejser jeg til Helsinki med Nelly.com sammen med de andre SMAC piger. De har booket et hotel, hvor de inviterer en masse influencere fra scandinavien. Jeg glæder mig ufatteligt meget til at feste med nelly igen. De forstår virkelig, hvordan man arrangerer events. Jeg

Fedekur // Jeg har over det seneste 1,5 år tabt mig omkring 4 kilo, hvilket ikke har været mit ønske. Min appetit har ændret sig ufatteligt meget, siden jeg begyndte at rejse meget mellem tidszoner - Det ændrede min døgnrytme fuldstændig og dermed også mine tidspunkter for, hvornår jeg skulle spise. Jeg husker det var rigtig slemt i Miami med Sandra, hvor jeg sad med kvalme og så på Sandra spise den lækreste brunch. Fordi jeg rejste så meget i den periode, blev min appetit kronisk påvirket. For 1,5 siden, havde jeg den VILDESTE appetit, og jeg spiste nogle gange for to mennesker, haha. Jeg har altid haft et højt stofskifte, så derfor tog jeg aldrig rigtig særligt meget på af det. Nu har jeg ikke samme appetit, så jeg spiser ikke længere for to personer, og i sammenspil med, at jeg også underviser zumba 3 gange om ugen - OG har et højt stofskifte, så har det resulteret i et vægttab, som jeg absolut ikke ønsker skal fortsætte. Jeg er meget glad for min krop som den er lige nu, men mit mål er at tage 2-3 kilo på igen. Jeg savner virkelig at spise for to mennesker.. For de af jer som tænker ''Hvad snakker hun om? Hvordan kan man have dårlig appetit?" - Trust me, det var hvad jeg tænkte for 1,5 år siden, men nu forstår jeg, hvad folk mener. Det er f.eks. sjælendt, at jeg virkelig har lyst til slik og chokolade - faktisk så giver det mig nærmest kvalme sommetider - Jeg spiser det dog alligevel, haha. Før i tiden kunne jeg spise det, morgen, middag og aften, haha! Jeg synes dog, at min appetit er blevet MEGET bedre de seneste måneder, specielt efter jeg startede på uni igen. At komme tilbage til hverdagen har givet mig min appetit tilbage. Jeg skriver dette, fordi jeg ofte bliver mødt af spørgsmål som ''Ej du har da tabt dig helt vildt'' - ''Du skal ikke tabe dig mere Lida!!'' - Og det er MEGET vigtigt for mig at understrege, at det handler om, at jeg har rejst en del, er gået fra at 'overspise, haha' til at spise normalt, har et utroligt HØJT stofskifte OG underviser zumba 3 gange om ugen - som altså er F******* HÅRDT! Det har absolut ikke med noget som helst andet at gøre. Peace out.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments