DSC02616Photo taken by my sister

Spørgsmål fra en Læser:  Jeg har et spørgsmål – du har seriøst alt; fra goofiness til skønhed og intelligens, har du slet ikke en kæreste??? 😁 Hvordan er statusset på dit “lovelife”? Er du slet ikke interesseret i at møde nogle? Hvordan forholder dine forældre sig til dig have en kæreste eller dit kærlighedsliv? Spørger de meget ind til det? Hvad leder du efter hos fyre?

Det her er jo et meget interessant spørgsmål, og helt bestemt et emne jeg aldrig berører her på bloggen. Jeg vil starte med at sige, at jeg er single. Det er bestemt ikke fordi, at jeg ikke er interesseret i at møde nogen. Det handler mere om, at jeg ikke har mødt den rigtige. Jeg bliver faktisk tit spurgt ''Hvad er din type'' og det synes jeg personligt er meget svært at svare på. Hvordan definerer man en type, man endnu ikke har mødt? Jeg tror på, at man kan blive forelsket i den mest random person, og for mig er det faktisk vigtigst, at det netop sker på en helt naturlig måde. Jeg tror min drømmefyr er typen der beundrer mig for den jeg er. Typen der synes, at det er fedt, at jeg eksempelvis har en blog og støtter op omkring den. Vigtigst af alt: typen der respekterer mig og ikke forsøger at lave om på mig som person, men samtidig typen jeg selv beundrer og inspireres af. Selvom det kan lyde lidt kliche-agtigt, så er det virkelig disse værdier jeg søger hos en fyr. Et udseende betyder jo intet, hvis du ikke føler dig elsket nok. Hvis jeg skal knytte nogle ord til udseendet, så tænder jeg på høje fyre (jo højere, jo bedre)! Jeg er faktisk slet ikke interesseret, hvis de er lavere end mig, både med og uden hæle, haha. Men sådan tror jeg vel de fleste kvinder har det. Mine forældre spørger selvfølgelig ind til mit kærlighedsliv, men det er jo ikke just det mest interessante, som I vel nok har fundet ud af nu.

Jeg har valgt at besvare dette spørgsmål i et indlæg for sig selv, da det endte med at blive en dansk stil. Haha. De resterende spørgsmål kommer løbende, og der kommer helt sikkert også et samlet indlæg, hvor jeg besvarer flere af gangen.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments