Juice - suppe - detox

My wish list

collage1

                                       

collage2

                                         

 

collage3

Jeans: 1: HERE, 2: HERE, 3: HERE
Shoes: 1: HERE, 2: HERE, 3: HERE
Tops: 1: HERE, 2: HERE, 3: HERE

Eyy piger. Tjek lige disse lækre styles! Jeg er faktisk vild med det hele og ville sagtens kunne mixe et vildt lækkert og rocket outfit ud fra ovenstående.
I dag har jeg været forbi Mitte, som er den såkaldte huddronning som behandler min hud med dermaroller. Der kommer snart et ekstremt indlæg, som viser selve behandlingen. Anyway – i dag byttede vi roller. Jeg skulle nemlig lægge en make up på Mitte i forbindelse med nogle billeder, som hun skal bruge til hendes fine hjemmeside, som I kan se lige HER. I kan se resultatet på min snapchat iliridak <3

                                      

Detox kuren

I går var min sidste dag på Juice/suppe detox kuren. Jeg supplerede med et ekstra måltid i form af kyllinge-filetter og grønsager. Det har virket bedst for mig, at finde et ekstra sundt alternativ, så det ikke bare er væskeindtagelse i løbet af dagen. Det betyder også, at jeg stadig har supper/smoothies/juice tilbage, og derfor fortsatte jeg med kuren i dag. Det fungerer virkelig godt for mig på denne måde, og jeg føler mig virkelig sund, udrenset og ikke mindst motiveret til at fortsætte den sunde livsstil. I kan tjekke deres hjemmeside ud HER og læse mere om kuren i mit forrige indlæg HER.

No comments

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice - suppe - detox