Skirts

New York: Opsummering

P2126591 kopi
P2126562 kopi
P2126511 kopi
P2126263 kopi
P2146948 kopi
P2136735 kopi
P2136648 kopi
Jeg vil blot lave en lille opsummering af dette indlæg, som jeg udgav, før jeg rejste til New York. Nu hvor jeg har været afsted, oplevet storbyen, mødt nye fantastiske mennesker og kommet kommet hjem til DK – en oplevelse rigere, kan jeg konkludere, at jeg fik det jeg ønskede: Minder for livet.
Ud af de 6 dage, vi var afsted, arbejdede vi blot en af dagene. Denne dag skød vi alle billederne til Maybellines kommende foundation-kampagne. Resten af tiden brugte vi på at se diverse modeshows i forbindelse med New York Fashion Week, feste, spise og shoppe. Programmet var ret fleksibelt, og hvis man havde festet lidt for meget aftenen inden, var det okay at blive i sengen.
Jeg mødte de rareste mennesker, som jeg helt sikkert kommer til at møde igen i fremtiden. I næste uge rejser jeg allerede igen og Marie, som også var med på turen til New York, joiner mig. Jeg elsker at rejse, og selvom nogle af jer mener, at man som blogger skal passe på med at arbejde gratis, så betragter jeg ikke oplevelser som disse som arbejde. Det må være en individuel opfattelse. 🙂

No comments

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skirts