My wish list

Next destination

pariis

                                         

Godmorgen piger. Lige nu er jeg i lufthavnen sammen med Sandra og Marie. Vi tager en lille tur til Paris i forbindelse med fashion week for at se Ole Ydes show. Jeg er totalt excited, da jeg aldrig har været i Paris før.
Vi har en masse spændende på programmet, som jeg ser frem til at dele med jer. Jeg glæder mig til at hænge ud med søde piger, spise god mad og feste i Paris.
Husk at I kan følge mig på instagram @iliridakrasniqi og snapchat: iliridak – Vi blogges fra Paris

3 comments

 • Elli

  Jeg elsker at læse dine blogge. De er altid så hyggelige!
  Derudover er jeg ret nysgerrig mht. hvordan du får råd til alle de rejser :O! Hvad gør du for, at holde orden på økonomien?
  Jeg ved ikke om dette er en personlig spørgsmål, (spørger dog alligevel) men hvad ligger månedslønnen på som zumbainstruktør? Jeg har selv lyst til at uddanne mig som fitnessinstruktør ved siden af mit studie. Det har nemlig den gode fordel af, at fitness og arbejde er kombineret i et – og at det generelt er federe end at arbejde som tjenere, servicemedarbejde el. lignende! 🙂

  Btw kunne du ikke lave et opslag omkring hvordan du blev instruktør, hvordan tacklede du det med at have et studie ved siden af og gå til zumbaundervisning, hvor mange gange om ugen underviser du og hvordan var eksamen? 🙂

  kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ilirida9

   Hej Elli.
   De seneste rejser, jeg har været på har været betalte rejser. 🙂
   Deruover er jeg ret god til at finde billige rejser.
   Mht. min økonomi, så tjener jeg penge på bloggen. Derudover får jeg selvfølgelig SU og tjener lige som zumbainstruktør.
   God idé med indlæg om zumba. Det kommer snarest <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kaki

  halloo gidder du ikke skrive hvor tøjet er fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My wish list