Yellow dress

Outfit video: Makarska

http://www.youtube.com/watch?v=7-tgSrbBf84
Filmed by: Rez/Me, Edited by: Me 
Her er min første outfit video. Har samlet nogle outfits fra mit ophold i Makarska. Hvad synes I? Er outfit video’er noget I vil se mere af i fremtiden??
Som I kan se, er videoen lagt op på youtube. (Desværre er kvaliteten blevet meget dårligere). Fandt ud af, at jeg har en gammel bruger TheMentholatum… haha. Kan huske, jeg valgte dette navn, fordi jeg altid brugte mentholatum på mine læber. Meeen nu vil jeg gerne skifte mit brugernavn. Nogle af jer der ved, om dette er muligt? Synes ikke jeg kan finde nogle henvisninger under indstillinger.

5 comments

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow dress