Marc Jacobs beauty

Philips pastamaker




pasta fettuccine med kylling fløde
Sponsoreret indlæg

Jeg har været så heldig at få muligheden for at teste denne Philips pastamaker. Personligt elsker jeg at lave mad, og med denne maskine kan man virkelig skabe lækre gastronomiske oplevelser i hjemmet. Jeg følte mig i hvert fald totalt professionel! 😀
Med Philips pastamaker er det hurtigt og nemt at lave sin egen pasta. Jeg tilsatte bare ingredienserne, trykkede på knappen og wupti – efter 15 minutter har man lækker, frisk pasta der blot skal koge. I like that! Det gode ved denne pastamaker er desuden, at man har fuld kontrol over over sin egen pasta, man kan gøre den ekstra spændende og farverig med urter og olie ligesom billederne viser. Derudover skal det også nævnes at man kan lave forskellige former for pasta: spaghetti, fettuccine, lasagne plader og alm. pasta. Jeg skal helt sikker udforske min kreativitet med denne maskine, så jeg rigtig kan imponere mine gæster og skabe en restaurant-stemning i hjemmet.
Pastamakeren har to programmer, hhv. 300g/600g afhængig af, om det er til små eller store selskaber. Jeg brugte programmet med 300g, hvilket var rigeligt til mig selv (jeg spiser store portioner, haha). Som billederne viser, lavede jeg fettuccine med kylling og fløde + en masse kryderier. Jeg laver sjældent mad ud fra opskrifter, men improviserer bare, hvilket endte med at give et rigtigt godt resultat. I kan se hvordan man benytter pastamaskinen lige HER.

KONKURRENCE

I har også muligheden for at blive ejeren af denne lækre maskine. For at deltage i konkurrencen, skal I dele en opskrift, som I ville lave med denne maskine via mit kommentarfelt. Jeg finder vinderen om en uge. Held og lykke 🙂

51 comments

  • Amalita Petersen

    Pasta carbonara! En klassiker jeg ville elske at lave!

    125 g bacon i tynde skiver
    1⁄4 liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% – bør omrystes
    1⁄2 tsk groft salt
    1⁄2 tsk friskkværnet peber
    2 stykker æg (ca. 1 dl)
    175 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
    Tomatsalat
    550 g tomater i skiver
    1 stykke lille salatløg i tynde ringe
    2 spsk friske oreganoblade
    3⁄4 tsk groft salt
    friskkværnet peber
    3 liter vand
    1 spsk groft salt
    400 g frisk pasta lavet med Phillipsmaskine selvfølgelig! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker simple pastaretter. Så ville helt klart lave denne;
    Pasta med laks

    250 g laks uden skind og ben
    lidt olie til stegning
    salt

    PASTA:
    250 g frisk pasta
    salt
    2 fed hvidløg i tynde skiver
    250 g babyspinat
    olivenolie
    100 g ricotta
    kogevand fra pastaen
    salt og sort peber
    revet parmesan

    TILBEHØR TIL PASTA MED LAKS:
    citronbåde
    salat

    Sæt vand over til pasta.
    Steg laksen i en smule olie på en varm pande. Lad den stege næsten færdig på den ene side. Tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Krydr med salt. Salt vandet, og kog pastaen i et par minutter, eller til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem det for at få en lækker pasta med laks.

    Sautér imens hvidløg i olivenolie i en stor sauterepande eller gryde. Lad den brune en anelse. Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Tilsæt ricotta og kogt pasta. Lad det hele varme kort op. Spæd med en smule kogevand, og smag til med salt og masser af sort peber. Vend brud af laks i, og servér straks med masser af parmesan og med citronbåde og salat til.

    Opskriften på pasta med laks er til 2 personer

    TIP: En endnu nemmere version er med røget laks i stedet for stegt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamille

    Fuldkornspasta med bacon og grønt 🙂

    1-2 porre
    En håndfuld broccoli
    En halv squash
    Bacon i tern
    Et løg
    Hvidløg
    En madlavningsfløde
    En grøntsags bouillon
    Fuldkorns pasta
    Fetaost

    Og bang, så lækkert!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarah skytte

    Total cool , hvor ville det være blæret at invitere gæster og have lavet pastaen selv 🙂 Det gad jeg godt med den lækre maskine 🙂
    Så ville jeg lave min egen favorit pastaret :

    Opskrift :

    Pasta ( alle slags kan bruges )
    Fløde
    Pikantost
    Bladselleri
    Ærter
    Bacon i tern
    Persille
    Brød

    Skær bladselleri i tern og svits den let på en pande.
    Steg baconen sprød.
    bland det med bladsellerien.
    Kog pastaen al dente, imens varmer du forsigtigt pikantosten op med lidt fløde i en stor gryde.
    Ærterne tages ud af fryseren og overhældes med kogende vand for lige at tø dem op.
    Pastaen blandes med oste/flødesovs og bacon/bladselleri og ærterne og hakket persille puttes på toppen.
    Serveres med det samme rygende varm og Spises med et godt stykke brød til 🙂
    Velbekomme <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Nielsen

    Jeg drømmer om at lave pasta carbonara

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Juhl

    Har ikke nogen specifik opskrift men vil helt klart eksperimentere med carbonara og vil også forsøge mig med fyldte pastaer og med grøntsager hvis jeg kan finde ud af det

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seline T

    Hmmmmm… frisk pasta, grøn pesto, basilikum, feta og tomat 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Troels B

    Min favorit pastaret er frisk pasta med basilikum-pesto (gerne hjemmelavet), ovnbagte cherrytomater og ovnbagt parmaskinke samt ruccola, revet parmesanost og friskkværnet peber på toppen.

    Det er i virkeligheden en såre simpel ret, men det er også den måde, hvorpå jeg synes, at pastaen kommer mest til sin ret.

    Egentligt er det knapt en opskrift, men jeg kan alligevel godt forsøge at forklare, hvordan jeg gør: Man halverer cherrytomaterne og kommer dem i et fad med lidt olie, frisk basilikum, (lidt!) sukker, salt og peber og stiller det i ovnen ved ca. 175 grader. Efter ca 15 minutter kommer man parmaskinken på bagepapir og ind i ovnen med det også. Når det hele har fået cirka 30 minutter (parmaskinken kun 15 minutter) tager man det ud. Man har i mellemtiden kogt den friske pasta efter anvisning.
    Nu skal maden anrettes. Man kommer pastaen på en tallerken, kommer de halverede ovnbagte cherrytomater på og drypper med basilikum pesto og revet parmesanost efter behov. Til sidst kommes de hele stykker ovnbagt parmaskinke på og man topper med ruccola og friskkværnet pebet. Let og lækkert. Bon appetit!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg ville lave Spaghetti Carbonara 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Vinter

    Jeg vil lave pasta carbonara

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne P

    Ælsker Fettuccine med squash, citron, hvidløg, chili, spandevis af parmesan og det hele vendt i fløde (der ikke skiller)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mariannelykke

    er jeg den heldige vil jeg lave pasta i flødesauce med laks
    marianne.lykke@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg ville lave en lækker spaghetti bolognese, med en masse friske krydderurter fra min altankasse, og så skulle den ellers stå og simre et par timer, mens jeg lavede frisk spaghetti. Det hele skulle selvfølgelig toppes med friskrevet parmesan ost, og serveres for veninderne med en god flaske vin. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pasta med fløde
    og nogle af de døde
    flotte røde rejer
    så alt er som det plejer
    man bliver tyk og rund
    og ej er det så sundt
    men det gør ikke et plop
    når det smager så godt!

    http://www.slinkysskaberier.bloggerspoint.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Fuglsang

    Frisk pasta, laks, baby spinat og parmesan 🙂 mums

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Mega fed giveaway!
    Jeg ville lave min yndlings pastaret – nemlig med fløde og svampe! Jeg følger ikke en opskrift, men tager det på gefühlen.

    Steg hakkede løg på en pande
    Tilsæt madlavningsolie
    Tilsæt derefter champignoner eller andre svampe og lad det simre til det har en god smag.
    Krydr med salt og peber
    Kog pasta
    Hæld sauscen ud over pasten.
    Sådan!

    Ps. et godt tip er at tilsætte noget af vandet fra pastaen – det indeholder stivelse og tykner derfor saucen lidt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia F

    Ville elske at lave en skøn italiensk bolognese eller en lækker cabonara, elsker stort set alt med PASTA 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

    Min opskrift er så ENKEL, men dog så forbandet lækker. Hvis man er til hvidløg, citron og persille – og rejer! – så skal man læse videre:

    Frisk pasta koges, og imens blander man en marinade af olivenolie, citronsaft, citronskal, salt & peber, hvidløg og hakket persille. Blande-blande-blande. Så tager man sine rejer (hvor mange eller hvor få, man har, er vel en smagssag ;)) og putter dem i den færdigkogte friske pasta (når man HAR hældt vandet fra) sammen med marinaden og så skal det hele lige varmes op og blandes ordentligt. Mmm…! Serveres med groft brød og flager af parmesan on the top <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kunne godt tænke mig at lave en grøntsagslassange – har dog aldrig prøvet det. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh den ville være en særdeles værdig afløser til min gamle maskine med håndsving!
    Min yndlingspastaret er hjemmelavet frisk pasta med hjemmelavet pesto. Dertil nogle kyllingefilleter der bankes flade, steges, smøres med lidt af pestoen, så lægges der en skive frisk mozzarellaost ovenpå og så lige i ovnen indtil osten er smeltet.
    Helt enkelt, så de gode råvarer kan smages ekstra tydeligt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hznne K

    Det må da være ravioli fyldt med spinat og ricotta, vendt i en basilikumcreme

    1 portioenpastadej rullet ud til lasagneplader
    150 g frisk spinat, skyllet, blanceret ½ min, grofthakket,
    100 g ricotta
    en knivspids muskatnød,stødt
    salt og peber
    Basilikumcreme
    frisk basilikum
    fløde
    salt og peber

    Bland spinat og ricotta, smag til med muskat, salt og peber.
    Rul 2 stykker dej tyndt ud, ca. 1½ mm.
    Skær den til og pensl overfladen med vand.
    Kom fyldet i en sprøjtepose og lav små toppe (ca. 1 tsk. størrelse) med et mellemrum på 4 cm på det ene stykke pasta.
    Læg det andet pastalag over.
    Tryk med tylle rundt om fyldet eller tryk sammen med et par fingrene.
    Skær dejen igennem mellem toppene med en kagespore eller en kniv.
    Sæt en stor gryde over med vand og salt til at koge pastaen i.
    Blend den friske basilikum og koge den forsigtig op og smag til med salt og peber.
    Kog pastaen al dente.
    Læg et par ravioli i en lille skål og hæld basilikumcremen over-

    Mumms det smager.

    Kh Hanne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg elsker blåmuslinger – det er noget det bedste jeg kan få! Det er derfor rigtig rart, at så mange butikker er begyndt at have dem til en fornuftig pris, så man kan tilberede dem derhjemme. Jeg elsker også frisk pasta, men har aldrig kastet mig ud i at lave det selv og synes ofte, at det man køber i butikkerne er ikke særlig spændende. En kombination af blåmuslinger og frisk pasta ville derfor være det første jeg ville lave, hvis jeg blev den heldige vinder af vidundermaskinen. Aarstiderne.com har en opskrift, der virker virkelig lækker!:

    Ingredienser:
    ½ chili
    olivenolie
    1,5 kg muslinger
    havsalt og sort peber
    Evt. brød
    1 pose spinat
    1 porre
    Evt. 3 dl hvidvin
    400 g friske fuldkornspastaskruer
    1 frisk hvidløg med top
    ½ glas kapers
    ½ bundt gulerødder
    1 fennikel
    Evt. 1 øl

    Vask muslingerne i en stor balje vand. Sorter dem fra, der ikke er lukkede eller som ikke lukker sig efter et klem. Fjern evt. skæg. Det sidder som en lille snor i åbningen og skal vrikkes fri.
    Skyl grøntsagerne. Skær gulerødder, fennikel, porre og den halve chili i små stykker. Skyl også spinaten. Hak det friske hvidløg.
    Kog en stor gryde letsaltet vand op til pasta.
    Varm en stor gryde rigtig godt op. Tilsæt muslinger, de skårede grøntsager og 3 dl vand, vin eller øl. Læg låg på og damp muslingerne 6-7 minutter, til alle er åbne.
    Kog imens pastaen til den er al dente og vend den med lidt af kogevandet, kapers, spinat, hakket hvidløg og lidt olivenolie.
    Tilsmag pastaen med havsalt og peber og server den med de dampede muslinger og evt. et godt hvedebrød.
    http://www.aarstiderne.com/Opskrifter/Opskrift/muslinger-med-frisk-pasta-mild-chili-og-spinat

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Jeg ville lave pasta konsekvent i en måned, med alle opskrifter opgivet i dette kommentarfelt. Super god konkurrence!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia sroka

    Det ville være lækkertmed en pastamaskine,for vi spiser rigtig meget pasta hjemme hos os, jeg ville lave en pastaret med spaghetti, kylling, pinjekerner, broccoli og gulerødder. Hertil lægges cherrytomater og revet parmesanost.den er både sund og mættende.
    Opskrift:
    300 g spaghetti
    1 tsk olivenolie
    500 g kyllingeinderfilet
    2 rødløg (i både)
    30 g pinjekerner
    1 gulerod (stor)
    1⁄2 broccoli (delt i små buketter)
    16 cherrytomater (i halve)
    salt
    peber
    50 g revet parmesan
    Spaghettien koges efter anvisningen.

    Kyllingekødet skæres i små tern og brunes i olivenolie i en sautérpande sammen med rødløg og pinjekerner. Smages til med salt og peber. Skær guleroden i strimler med en kartoffelskræller. Kom herefter guleroden i.

    Broccoli buketter og cherry tomater tilsættes og retten simrer yderligere i et par minutter, inden spaghettien tilsættes. Retten vendes forsigtigt rundt og serveres med revet parmesanost.Man kan eventuelt tilsætte lidt fløde 1. 1⁄2 dl

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Jensen

    Jeg ville lave pasta med en lækker, simpel flødesovs med laksefilet, hvidløg og citronpeber. Mums!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • KFG

    Jeg ville lave en pasta med økologiske citronskalsstykker i. Og serverer det med varmrøget laks – naturligvis hjemmerøget, så manden kan bruge noget flis, som jeg forinden har tørret med lidt citronsaft og ladt citrontimian i flisen, så aromaen er lækker – og lidt citrusagtig uden at smagen bliver overdøvende.
    Dertil vil jeg servere en basilikumpesto, som ikke er lavet med pinjekerner, men med ristede valnødder istedet. Masser af basilikum, en smule hvidløg, en god olivenolie og parmesanost..
    Bliver sgu da helt sulten nu..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniella Lind

    Dette er min ynglingsopskrift:

    500 g fettuccine fuldkornspasta
    50 g rucola
    650 g kyllingeinderfilet
    2 spsk. olie
    125 g bacon i skiver

    Sauce:

    2 æg
    75 g smeltet smør
    150 g revet parmesanost
    ¼ l piskefløde
    2 finthakkede fed hvidløg
    Salt og peber

    Fremgangsmåde:

    Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Skyl rucolaen og slyng den tør.
    Skær kyllingekødet i tern og steg det i olien over middelstærk varme, til det netop er gennemstegt. Tag det af panden og tag 250 g fra til torsdag. Steg så baconen sprød, tag den af panden og læg den på fedtsugende papir.

    Sauce:

    Slå æggene ud i en gryde og pisk i dem. Tilsæt smør, parmesanost og fløde og varm det hele over middelstærk varme under omrøring. Tilsæt hvidløg og lad det simre ved svag varme i 5 min. Kom kylling og bacon i saucen og lad det hele blive varmt. Smag til med salt og peber. Servér retten med lidt rucola på toppen.

    Tilberedningstid:

    Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Nyegaard

    Jeg vil allerførst teste lasagneplader og lave en klassisk lasagne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betty Jacobsen

    Jeg ville lave en lakselasagne med røget laks , flødespinat og fetaost. Jeg synes, at laks og pasta passer godt sammen. Man kan bruge både fersk og røget laks.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kawther

    25 g smør
    2 stykker små finthakkede fed hvidløg
    2 tsk hakkede friske timianblade
    2 stykker squash i halve skiver
    1 spsk fintrevet citronskal
    1⁄2 dl friskpresset citronsaft
    1⁄4 liter madlavningsfløde
    25 g revet parmesanost
    3⁄4 tsk groft salt
    friskkværnet peber
    500 g frisk hvid pasta,

    Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg og timian heri. Tilsæt squashskiverne, og steg dem møre, men sørg for, der stadig er bid i. Hæld citronsaften ved, og lad det simre 1-2 min. Tilsæt fløde og citronskal, og lad det simre yderligere 3-4 min. Tag panden af varmen og rør ost, salt og peber i.

    Kog imens pastaen efter anvisning på emballagen – hæld pastaen efterfølgende i saucen. Drys med ost, persille og friskkværnet peber.

    De bedste hilsner,
    Kawther 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg vandt ville jeg lave den italienske klassiker: PASTA Puttanesca 🙂

    Ingredienser:
    20 sorte oliven uden sten
    2 spk kapers
    1 – 3 ansjoser i olivenolie (kan udelades)
    2 fed hvidløg
    Chilli (efter behag)
    2 dåser god tun i olie
    1 dåse flåede tomater
    1 økocitron
    Tørret spaghetti
    Parmesan
    Fremgangsmåde:
    Hak oliven, kapers,chilli, ansjoser og hvidløg ganske fint hver for sig og stil det til side.
    Varm olien fra tunen op i en pande, svits hvidløg let – må ikke brune. Tilsæt oliven, kapers og ansjoser, og det hele får lov til at stege lidt under omrøring. Put tunen ved – og sørg for at tunen ikke er i ‘klumper’.
    Så kommes de flåede tomater ved, og blusset skrues ned.
    Lad sovsen simre i 10 min, mens pastaen koger.
    Når sovsen har simret færdig, smages den til med salt og peber og citron saft – efter behag 🙂 YUMMY.

    Jeg håber jeg vinder, har altid ønsket mig at kunne lave frisk pasta 😉

    XX fingre

    A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise O

    Ville lave en gang grøntsagslassange. -Velsmagende og sundt på en og samme tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg ville smide følgende sammen til næste veninde-hygge-aften og så ville jeg stille en hel masse flasker hvidvin på bordet, for shit jeg er ikke suveræn til at lave mad….
    150 g røget laks
    100 g rucolasalat
    150-250 g tørret pasta
    1 skalotteløg (finthakket)
    evt. 1 fed hvidløg (finthakket)
    1 spsk olivenolie
    1 dl piskefløde
    salt og peber

    Jeg krydser fingre, det ville være sindsygt fedt, at kunne fyre op for hjemmelavet pasta.

    God uge! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg tænker frisk pasta med en lækker champignonsauce 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker pasta!! det er så let og hurtigt, og nemt at gøre mega lækkert. Jeg elsker at tage spinatpasta og koge det, samtidig med at stege suxhuk og revet gulerødder godt igennem, og så blande det hele sammen med en salat (tomat, agurk, iceberg, feta, oliven), så det ender med en spinatpasta salat med stegt suxhuk og revet gulerødder. Nu hvor jeg skriver det, synes jeg det lyder lidt mærkeligt, but trust me it taste like heaven!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville noget som simpelt som at lave mine egne lasagneplader. Det ville da være fantastisk lige at kunne invitere på lasagne og så sige hey, jeg har sgu selv kreeret pladerne ;D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Jeg ved ikke, om det kan lade sig gøre – men jeg ville prøve at udstikke lasagnepladerne, så man kunne lave frisk, fyldt pasta. Måske noget med nogle svampe, stegt af på panden med noget hvidløg og rosmarin, og så i fyldt pasta. Tænker hvert fald, at der kan eksperimenteres lidt, jubi! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ørum

    Frisk pasta,vendt i olivenolie,hvidløg,små friske tomater og en masse revet parmesanost 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • det ville være fantastisk, da jeg ikke tåler hvede. Her er et link fra min mands side opskriftsamleren.dk http://www.opskriftsamleren.dk/opskriftsamleren/144/spaghetti-alla-putanesca

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Helt klart en omgang Spaghetti Carbonara!

    125 gram Bacon i skiver
    500 gram Spaghetti
    4 Æg
    100 gram revet Parmesanost
    3 dl. Piskefløde
    Salt
    Peber
    Friske krydderurter

    Bacon skæres i tynde strimler og svitses sprøde.
    Kom pasta i en stor gryde spilkogende vand og kog den.
    Pisk æg, ost og fløde sammen i en skål, tilsæt bacon. Hældes over den varme pasta i gryden og blandes godt.
    Sæt gryden over for svag varme i ½-1 min eller til saucen begynder at jævne. Krydres med peber og garneres med krydderurter.

    MUMS!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miatilda A

    Lasagne.. med kødsovs, og hjemmelavet bechamelsauce..
    ❤. Masser af portobello svampe og parmesanost. Mums.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja Fuglsang

    Jeg elsker pasta 🙂 specielt frisk pasta… Men en ret vi vender tilbage til gang på gang om sommeren når vi er dovne er: frisk pasta, grøn pesto, basilikum, feta og tomat 🙂 smager vildt lækkert og tager ingen tid lige at kaste sammen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Mie

    Jeg kan simpelthen ikke vælge.. Jeg ville jo bruge maskinen hele tiden og til at lave alle opskrifter! Alt fra pasta med laks, speghetti i kødsovs osv osv. Er en stor madelsker, der bruger meget tid på at lave mad. Den kunne være super lækker at fingrene i som en ekstra lille studentergave til mig selv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai

    Min opskrift er hulkende nem, men ikke desto mindre fine-ass-læks:

    Kog lækker, frisk pasta. Bland en marinade af hakket persille, lidt hvidløg, friskkværnet peber, lidt salt, olivenolie og (VIGTIGT!) citronsaft og revet citronskal af én økologisk citron. Blandt marinaden med en ordentlig omgang friske rejer – steg rejerne eller vend dem blot i den friske pasta (smag og behag, om man ønsker rejerne lidt “stegehårde” eller mere bløde i det). Spis det med varm, hjemmebagt grovbrød med smør. Hak frisk basilikum til pynt. Mmmmmm!

    (EKSTRA: Pift det op med revet parmesan on the top. Jeg dør.)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Siden jeg fandt denne opskrift tilbage i februar, har jeg kunne tænke mig at lave den – http://www.juliekarla.dk/laekker-pastaret-med-avocado-sauce.html

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Elisabeth

    Ej, jeg elsker frisk pasta -. men har aldrig prøvet at lave det selv! Hvor er det bare en smart maskine! Jeg krydser fingre!

    Herhjemme er vores favorite pastaret:
    Spaghetti med en flødesovs bestående af champignon, løg, hvidløg, masser af broccoli, porre og så er det altså en rigtig god idé at tilføje lidt ribsgele til sovsen! Så lækkert! Og så selvfølgelig med friskrevet parmesanost ovenpå.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Jeg ELSKER alle pastaretter! Den første ret jeg ville lave skulle være med spinat, porrer, champignon, løg, hvidløg og fløde. Hertil ville jeg servere stegt laks.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Halime

    Jeg ville lave en omgang pasta med pesto og have noget kylling ved siden af.
    INGREDIENSER
    250 g båndpasta
    3 spsk pesto efter smag

    Kog pastaen al dente i 2-3 minutter.
    Hæld vandet fra.
    Vend pestoen i den kogte pasta.

    og doooone

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line S

    Jeg har ikke en decideret opskrift, men steg kyllingstykker på panden, tilsæt en pakke pikantost og et par klumper frossen spinat, og varm det hele op indtil spinaten er optøet, derefter bland det sammen med pastaen! Mums 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg ville lave en lækker flødecremet pasta med små stykker laks, spinat, porrer og forårsløg vendt i frisk dild og citronsaft. Jeg har ikke rigtig nogen mål til retten, da jeg sjældent følger opskrifter 🙂
    Krydser fingre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Edisona Rexha

    Hvis jeg vandt, skulle jeg helt klart lave min favorit pastaret som er pasta m. laks og spinat!

    Man skal bruge følgende:
    – 250 g laks uden skind og ben
    – lidt olie til stegning
    – salt
    – 250 g frisk pasta
    – salt
    – 2 fed hvidløg i tynde skiver
    – 250 g babyspinat
    – olivenolie
    – 100 g ricotta
    – revet parmesan

    Opskriften er:
    Sæt vand over til pasta.
    Steg laksen i en smule olie på en varm pande. Lad den stege næsten færdig på den ene side. Tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Krydr med salt. Salt vandet, og kog pastaen i et par minutter, eller til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem det for at få en lækker pasta med laks.

    Sautér imens hvidløg i olivenolie i en stor sauterepande eller gryde. Lad den brune en anelse. Kom spinat ved, og lad den falde sammen. Tilsæt ricotta og kogt pasta. Lad det hele varme kort op. Spæd med en smule kogevand, og smag til med salt og masser af sort peber. Vend brud af laks i, og servér straks med masser af parmesan og med citronbåde og salat til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marc Jacobs beauty